Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku
Abbott Oy»Takaisin
»Tulosta
Alue   Puhelin  0975184120
Lähiosoite  Pihatörmä 1 B Fax  0975184150
Postinumero  02240 Sähköposti
Postitoimipaikka  ESPOO Kotisivu http://www.abbott.com
  Y-tunnus  08031514
 
Toimialat Hakusanat
Muu toimiala
Lääketukkukauppa , Abbott Diabetes Care, Abbott Diagnostics, Aids-lääkkeet, analysaattorit, anestesia-aineet, antibiootit, Diagnostiikka, esikäsittelyautomaatit, lääke, lääkkeenomaiset tuotteet, laboratoriolaitteet, laboratoriotarvikkeet, laihdutuslääkkee
 
Esittely


 

Toiminnan kuvaus

Abbott Oy on maailmanlaajuisen Abbott Laboratories konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka harjoittaa lääkkeiden, laboratoriolaitteiden ja -tarvikkeiden, sekä verensokerimittareiden ja mittaliuskojen maahantuontia, tukkukauppaa ja markkinointia. Abbott jakautuu kahteen pääosastoon, jotka ovat Medical Devices ja Pharma Division.

Medical Devices tuotteet/palvelut:

Diagnostics Division markkinoi kliinisiä laboratorioanalysaattoreita ja -testejä, hematologian, mikrobiologian, immunokemian ja kliinisen kemian analysaattoreita sekä esikäsittelyautomaatiota.Diabetes Care Division tarjoaa verensokerimittausjärjestelmiä sekä mittaliuskoja sairaaloille, terveysasemille sekä yksityishenkilöille. Diabetes Caren ilmainen palvelunumero on 0800 555 500.

Pharma Division tuotteet/palvelut:

Abbott International Division edustaa laajaa valikoimaa sairaalatarvikkeita sekä lääkkeitä.Tärkeimpiä tuotteita ovat reumalääkkeet, Aids-lääkkeet, antibiootit, urologiset lääkkeet sekä laihdutuslääkkeet. Sairaalalääkkeistä tärkeimpiä ovat anestesiaan liittyvät valmisteet.

Muut nimet

Abbott International

Lisäyhteystiedot

  • Pharma Division puh. 09 75184120 Medical Devices (Diagnostics) puh. 09 7518418 Diabetes Care, ilmainen palvelunumero 0800 555500etunimi.sukunimi@abbott.com
Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy