• håg

  • kinnarps

  • back app

Alogena

Alogena Oy on vuonna 1990 perustettu yritys, joka on erikoistunut sisustamaan julkisia tiloja. Alogenasta löytyvät kalusteet mm toimistoihin, neuvotteluhuoneisiin, auloihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Edustamme useita tuotemerkkejä, joista näet osan alla. Pääset tutustumaan tuotemerkkeihin niiden verkkosivuilla napauttamalla kuvauksen alla olevaa linkkiä.

Tuotemerkit
Back App

Back App -tuotteet on kehitetty yhdessä ergonomian alan huippututkijoiden kanssa. Ne vahvistavat selän tukilihaksia istuessa, ja parantaa siten ihmisten terveyttä ja hyvinvointia ympäri maailman.
Lue lisää 

Håg

Håg on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut alkuperäisiä toimistotuoleja vuodesta 1943 lähtien. Hågin tuotteissa yhdistyy muotoilu, ergonomia ja ympäristöajattelu.
Lue lisää

Kinnarps

Kinnarps on aina valmistanut tuotteita, joiden hahmottelussa ja kehittämisessä pyritään laatuun – ne on suunniteltu kestämään jokapäiväisessä käytössä asiakasta tyydyttävällä tavalla.
Lue lisää

Lepo Product

Lepo Product Oy valmistaa korkealuokkaisia julkitilankalusteita 60 vuoden kokemuksella käyttäen kansainvälisesti tunnettuja suunnittelijoita.
Lue lisää

Salli Systems

Salli Systems on johtava tekijä istumaterveyden kehittämisessä ja istumaperäisten vaivojen ehkäisemisessä. Innovatiivinen ja tehokas kehittämistyömme on vienyt meidät pisimmälle kohti ymmärrystä siitä, miten hyvä istumaterveys voidaan saavuttaa.
Lue lisää

Vertipro

Vertipro on suomalainen puusepäntehdas, joka valmistaa toimistokalusteita ja mittatilauskalusteita  julkisten tilojen erilaisiin tarkoituksiin. Toiminnan kulmakiviä ovat laatu, suunnittelu ja erikoistyöt.
Lue lisää