Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Intialainen piikkimatto - ikiaikaisesta idän ihmeestä nykyaikaiseksi hoitovälineeksi
Intialainen piikkimatto - ikiaikaisesta idän ihmeestä nykyaikaiseksi hoitovälineeksi

Intialaisen Acupressure Mat = akupainantamaton 6510 piikkiä on sijoitettu Yantraksi kutsutun, geometrisen kuvion mukaan. Yantran geometria stimuloi kehon akupisteitä pyörteen tavoin. Chi-elämänvoiman energia lisääntyy piikkien välillä, joka parantaa ja tasapainottaa elimistöä, toimittaen energiavarantoja elimistön heikompiin osiin. Jokaisessa muovisessa piikkikiekossa on 31 piikkiä ja pyöreä tyhjä keskus. Kun asetut ensimmäisen kerran intialaiselle piikkimatolle, voivat sen 6510 piikkiä tuntua hieman epämukavilta, mutta hetken kuluttua tunne vaihtuu parantavan lämmön tunteeksi. Verenkierto lisääntyy ja lihasten jännitteet laukeavat. Tämä kertoo siitä, että kehon hormonit, endorfiini ja oksiotosiini, ovat alkaneet vapautua ja levitä elimistöön.

Endorfiinit ovat elimistön ”tuntuu hyvältä hormoneja”, luonnollisia kivun poistajia, joita vapautuu tavallisesti urheilusuorituksen, liikunnan, seksin ja hieronnan aikana. Endorfiinit saavat aikaan hyvän olon tunteen ja poistavat kipua.

Oksitosiinihormonit saavat aikaan syvän rentouden tunteen ja auttavat henkilöä nukahtamaan helposti ja nukkumaan paremmin kuin aiemmin. Akupisteet ja hermot selkärangan molemmin puolin stimuloituvat, mikä auttaa henkilöä rentoutumaan tavanomaista täydellisemmin.

Intialainen piikkimatto - miksi ja miten sitä voi käyttää?
Aseta piikkimattosi paksuhkolle matolle, vuoteelle tai lattialla olevalle patjalle. On hyvä käyttää tyynyä tai käärölle rullattua kylpypyyhettä apuna, jotta niskan tuki saadaan oikeaan asentoon. Asetu mukavasti piikkimatolle niin, että iho on piikkejä vasten. Rentoudu ja hengitä syvään ja rauhallisesti. Piikkimaton käytön alkuaikana voit laittaa ohuen harsokankaan piikkien ja ihon väliin. Kun totut maton käyttöön, et tarvitse enää kangasta.

Hoitoaika voi olla aluksi 10-15 minuuttia, mutta voit asteittain pidentää sitä 20-40 minuuttiin. Pitemmätkään hoitoajat eivät ole vaarallisia eikä haittaa vaikka rentoutuessasi nukahtaisit matolle. Käytä piikkimattoa aina kun sinulla on siihen tilaisuus - mieluiten päivittäin. Rentoutuminen ja rauhoittuminen tai rauhallinen puuhailu/oleskelu on suositeltavaa aina piikkimaton käytön jälkeen. Näin siksi, että hoito vapauttaa elimistössä valtavan määrän energiaa ja on hyvä antaa elimistön nauttia ja hyödyntää tämä vapaa energia.

Piikkimatto sopii kuntoutumisen aikana ja se toimii hyvin myös fyysisen harjoittelun jälkeen, koska se kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa ja edistää näin rasituksesta palautumista. Maton käyttö auttaa myös harjoittelun aiheuttamaan lihaskipuun. Työelämässä, esim. lyhyillä työskentelytauoilla tai matkatauoilla, piikkimatto antaa uutta energiaa ja "lataa akkuja" seuraavaa työrupeamaa tai ajomatkaa varten.

Piikkimaton päivittäinen käyttö on suositeltavaa optimaalisen hyödyn saavuttamiseksi. Samaan tapaan kuin kaikessa muussakin harjoittelussa, parhaisiin tuloksiin pääsee säännöllisellä harjoittelulla. Piikkimaton käytöllä saavutat stressittömän olotilan ja olemuksen. Kehon ja mielen jännitteet ja stressi katoavat, jokapäiväinen elämä helpottuu ja arkipäiväkin maistuu elämisen arvoiselta. Piikkimattoterapia vapauttaa veressä ainesosia, jotka saavat meidät tuntemaan itsemme onnellisemmiksi, rennommiksi ja energisemmiksi. Maton säännöllinen käyttö nostaa pysyvästi onnellisuushormoneiden määrää elimistössäsi.

Piikkimattoterapia - paikallisia hoitovaihtoehtoja
Mattoa voidaan käyttää periaatteessa koko kehomme alueella. Selkärangasta säteittäin ja vyöhykkeittäin lähtevät hermoradat ulottuvat kaikkialle kehoomme. Tämä merkitsee sitä, että selän käsittely vaikuttaa kaikkialle elimistöömme - vartalon jokaiseen osaan. Tämän lisäksi piikkimatolla voidaan käsitellä myös paikallisesti eri kehon alueita ja saada hyvä suora vaikutus näiden alueiden ongelmiin:

Niskat: Laita tyyny maton alle siten, että se muotoutuu niskan mallin mukaan. Piikkimaton tulee ylettyä koko matkan, alaselästä ihan kallonpohjaan saakka. Tämä hoito on erityisen hyvä niskahartiaseudun jännitteille. Trapetzius = epäkäslihas kulkee hartioista niskaan ja rentoutuu tällä hoidolla. Hoito on hyvä myös jännityspäänsärkyyn sekä päänsärkyyn, huimaukseen ja sekavaan oloon, jotka aiheutuvat turhan paljosta ajateltavasta ja stressistä. Valikoimassamme on nyt myös intialainen niskatyyny, joten voit yhdistää maton ja niskatyynyn tarjoamat edut.

Leukalinjat: Hoito vähentää stressiä ja jännitteitä leuan alueella, vähentää hampaiden puremista ja narskuttelua. Antaa uusia voimia koko kasvojen alueelle. Kasvoja hoidettaessa voidaan ihon ja maton välissä pitää ohutta puuvillakangasta, sillä kasvojen iho on erityisen herkkä.
Vatsa: Lisää hapensaantia ja vähentää stressiä. Vatsan piikkimattokäsittely on voimakas hoito. Istumalihakset: Iskiaksen, ristiselän tai alaraajojen ongelmia käsiteltäessä.
Juoksijan polvi: Hoidossa käsitellään tractus-jännettä ja sen aiheuttamia kipuja reiden ulkolaidalla.

 Jalkaterät: Rentoutumisvyöhykkeet vaikuttavat koko vartaloon. Lisää vakautta - laukaisee jännitteitä lantiolla ja luukalvoissa. Tekee hyvää juoksuharjoituksen ja lenkin jälkeen. Istu tuolilla ja pidä jalat matolla - älä siis seiso piikkien päällä.

Intialainen piikkimatto - matkalla mukana:
Ota piikkimatto mukaan matkallesi. Halutessasi voit irrottaa vaahtokumipehmusteen matosta ja ottaa mukaan pelkän puuvillakankaan piikkeineen. Kun käytät mattoa vuoteella tai muulla pehmeällä alustalla, et tarvitse muuta pehmustetta. Huolehdi aina siitä, että matto muotoutuu siten, että se peittää koko hoidettavan alueen tasaisesti.

Piikkimaton puhdistus ja pesu: Puhdista irtoroskat nyppimällä. Pese matto käsin, haaleassa 40°C vedessä. Älä pese mattoa koneessa äläkä kuivata kuivausrummussa vaan kuivata narulla tai pyyhepedillä. Näin mattosi pysyy hyvässä kunnossa ja palvelee sinua pitkään.

Shree Yantra Meditation - kuvio löytyy piikkimaton kääntöpuolelta:
Sijoita Yantra sopivasti 1 -2 metrin etäisyydelle, silmien korkeudelle. Istu selkä suorana. Keskity intensiivisesti kuvioon jättämättä tilaa ajatustesi harhailemiselle. Salli mielesi siirtyä Yantraan. Unohda itsesi hetkeksi ja sukella tyhjään tilaan, jonka Yantra saa aikaan mielessäsi. Meditoi noin 20-40 minuuttia. Shree Yantra on tie puhtaaseen onneen, iloon ja autuuteen. Se sallii sinulle sisäisen rauhan. Salli sinä Yantran avata ovi ikuiseen iloon ja onnellisuuteen. Päivittäinen meditointi on suositeltavaa syvällisen tietoisuuden ja mielen täydellisen rauhan, onnellisuuden ja ilon saavuttamiseksi.

Intialaisen piikkimaton tuoteinformaatio: Piikkimatossa on 6510 piikkiä. Mattopäällinen on valmistettu irrotettavasta, intialaisesta 100% puuvillasta. Pehmuste on vaahtomuovia. Acupressure Mat maton koko on 70 cm x 42 cm. Maton värit: raikkaan vihreä/valkoinen. Piikit on valmistettu Polypropenistä (PP).

Maahantuoja: Nettex International Oy, Marjaniemenranta 45 A, 00930 Helsinki.
Puh. 040-547 6133. Kotisivut ja verkkokauppa: www.nettex.fi Sähköposti: medicos@nettex.fi

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy