Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Intialainen piikkiniskatyyny - anatomisesti muotoiltu stressin ja jännityspäänsäryn tehokas hoitokeino
Intialainen piikkiniskatyyny - anatomisesti muotoiltu stressin ja jännityspäänsäryn tehokas hoitokeino

Intialainen niskatyyny - akupainantatyyny - energiatyyny = intialaisten fakiiriperinteiden mukainen, ANATOMISESTI MUOTOILTU, hartioiden, niskan ja pääkallon lihaksia rentouttava niskatyyny.

Niskatyynyn 1550 piikkiä on sijoitettu anatomisesti muotoiltuun niskatyynyyn siten, että ne stimuloivat niskan, kaulan, takaraivon ja pääkallon sekä hartiaseudun yläosan lihaksistoa.

Niskatyyny sopii erinomaisesti käytettäväksi joko erillisenä hoitona tai yhdessä akupainantamaton kanssa. Matto hoitaa risti- ja yläselän ja niskatyyny niskan ja pääkallon. Kun matto, niskatyynyn ansiosta, ylettyy reilusti alaristiselkään, tulevat alaraajat tehokkaasti käsitellyksi.

Yantran geometriaa seurataan myös niskatyynyn piikkikiekkojen asettelussa. Chi-elämänvoiman energia lisääntyy niskatyynyn piikkien välillä parantaen energiavirtoja hoitoalueella. Jokaisessa muovisessa piikkikiekossa on 31 piikkiä ja pyöreä tyhjä keskus.

Kun asetut ensimmäisen kerran acupressure-niskatyynylle, voivat sen 1550 piikkiä tuntua hieman turhan piikikkäiltä, mutta kuten piikkimatollakin, voit huoletta jatkaa hoitoasi, sillä elimistösi tottuu nopeasti ja huomaat kuinka hetken kuluttua parantavan lämmön tunne leviää hoitoalueelle ja mielesi rauhoittuu kuin itsestään. Niskatyynyakupainantahoidon aikana verenkierto lisääntyy hoitoalueella ja lihasten jännitteet laukeavat. Endorfiini- ja oksitosiinihormonit alkavat vapautua ja levitä elimistöön.

Endorfiinit ovat elimistön "tuntuu hyvältä hormoneja", luonnollisia kivun poistajia, joita vapautuu tavallisesti mm. urheilun, leikin ja hieronnan aikana. Endorfiinit saavat aikaan hyvän olon tunteen ja poistavat kipua. Oksitosiinihormonit saavat aikaan SYVÄN rentouden tunteen ja auttavat henkilöä nukahtamaan helposti ja nukkumaan paremmin kuin aiemmin. Akupunktiopisteet ja hermot niskarangan molemmin puolin stimuloituvat.

NISKATYYNYN KÄYTTÖ: Aseta intialainen NISKATYYNY paksuhkolle matolle, vuoteelle tai HOITOON SOPIVALLE NOJATUOLIN SELKÄMYKSELLE. Etsi itsellesi mukava ja rento asento, niin, että pään ja niskan paino lepää rennosti niskatyynyllä - piikkejä vasten. Rentoudu ja hengitä syvään ja rauhallisesti.

HOITOAIKA: Alussa hoitoaika voi olla 10-15 minuuttia, mutta voit asteittain pidentää hoitoaikaa 20-40 minuuttiin. KUINKA USEIN: Käytä niskatyynyä aina kun sinulla on siihen tilaisuus = mielellään vaikka päivittäin. Niskatyynyn käyttö työpäivän aikana antaa tehokkaan energiaryöpyn elimistöllesi. Yritä löytää hetki itsellesi esimerkiksi ruokatunnin päätteeksi tai lyhyillä "fundeeraus"tauoilla.

Intialaisen piikkityynyn + piikkimaton käytöllä saavutat stressittömän olotilan ja olemuksen, jännitteet ja stressi katoavat - mieli rauhoittuu ja jokapäiväinen elämä helpottuu.

MITÄ NISKATYYNYLLÄ VOIDAAN HOITAA?

NISKA: Anatomisesti muotoiltu piikkityyny ylettyy mukavasti ylemmän hartiaseudun tasolta aivan pääkallon lihasten kiinnittymisalueelle kallon takaosassa. Piikkityynyhoito on hyvä niska-hartiaseudun jännitteille sekä pääkallon alueen lihasten jännitteille, joista usein johtuu jännityspäänsärky. Hoito on hyvä myös huimaukseen ja silloin kun "pää on sekaisin" turhan paljosta ajateltavasta ja stressistä. Tyyny auttaa oikean, rennon asennon löytymisessä ja edesauttaa näin koko vartalon hoitoa yhdessä piikkimaton kanssa.

LEUKALINJA: Hoito vähentää stressiä ja jännitteitä leuan alueella, vähentää hampaiden puremista ja narskuttelua. Antaa uusia voimia koko kasvojen alueelle. Kasvoja hoidettaessa voidaan ihon ja piikkityynyn välissä pitää ohutta harsokangasta tai puuvillakangasta, sillä kasvojen iho on erityisen herkkä.

VALMISTUSMATERIAALIT: Niskatyynyn päällinen on valmistettu 100% intialaisesta puuvillasta. Pehmuste on vaahtomuovia. Niskatyyny voidaan pestä 40 °C vedessä. Piikkikiekot on valmistettu Polypropeenistä (PP). Tyynyn koko on 30 cm x 24 cm x 8,5 cm. (pituus, leveys, korkeus) Värit: raikkaan vihreä-valkoinen.

Nettex International Oy, Marjaniemenranta 45 A, 00930 Helsinki.
Puh. 040-547 6133. Kotisivut ja verkkokauppa: www.nettex.fi Sähköposti: medicos@nettex.fi

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy