Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Dr. Baumann - BIONOMINEN IHONHOITOSARJA JOKA VASTAA UUSIIN HAASTEISIIN
Dr. Baumann - BIONOMINEN IHONHOITOSARJA JOKA VASTAA UUSIIN HAASTEISIIN
 • Sisältää ihon luontaista rakennetta vastaavia vaikutusaineita
 • Monikerrosliposomeja
 • Kasvipohjaisia luonnonöljyjä
 • Vitamiineja A, B3, C, E, F ja H
 • Provitamiineja A ja B5
 • Ureaa ja allantoiinia
 • Ei sisällä kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä
 • Ei sisällä kemiallisia väriaineita
 • Ei sisällä haitallisia valonsuoja-aineita
 • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia
 • Ei käytetä turhia pakkausmateriaaleja
 • Ei käytetä eläikokeita

DR.BAUMANN-TUOTTEISIIN VOIT LUOTTAA

Bionominen kauneudenhoito

"Bionomia" on luonnonlakien tiedettä. Nämä lait muo­dostavat DR. BAUMANN-kosmetiikan tuotekehittelyn ja valmistuksen perustan. Tämä merkitsee, että tuotekehittelyssä huomioidaan ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma. Bionomisen kosme­tiikan perusperiaattet ovat:

 • Tuotteiden optimaalinen siedettävyys eli valmistusaineiden valinta dermatologista ja allergologista tietämystä hyväksi käyttäen.
 • Huolellinen valmistusaineiden valinta, jolloin aineosilla on tutkitusti ja todistetusti positiivinen vaikutus iholla.
 • Valmistusaineiden täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologiaan ja anatomiaan, kehittämällä vaikutusaineita jotka muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta.
 • Ympäristön kuormituksen vähentäminen välttämällä liiallisia pakkausmateriaaleja.
 • Eläinten kunnioittaminen kieltäytymällä eläinperäisten ainesosien käytöstä.
 • Tuotteita ei testata eläimillä

Erinomainen siedettävyys iholla

Käyttämällä tieteellisesti tutkittuja ja tarkoin valittuja valmistusaineita todennäköisyys allergia-ja yliherkkyysreaktioille minimoituu, ja tuotteiden siedettävyys paranee. Hajusteet ja lukuisat kemialliset säilöntäaineet ovat yleisimpiä kosmeettisista valmisteista johtuvien yliherkkyysreaktioiden aiheuttajia. DR. BAUMANN-kosmetiikan yliherkkyysriski halutaan pitää mahdollisimman alhaisena. Tämän saavuttami­seksi DR.BAUMANN tutkimuslaboratorioissa on tehty perusteellista työtä, jotta tuotteet tuoksuisivat miellyttäviltä ilman hajusteita ja säilyisivät pitkään ilman kemiallisia säilöntäaineita. Äärimmäisen vaikeaa tämä on liposomituotteiden osalta. Dr. Baumannin tutkimusaboratorioissa on onnistuttu kehittämään voiteiden lisäksi - maailman ensimmäi­senä valmistajana - myös monikerrosliposomeja sisältäviä hoitotuotteita, joka tuoksuvat hyvältä ilman hajusteita ja säilyvät pitkään ilman kemiallisia säilöntäaineita.

TURVALLISUUTTA LUONNOLLISILLA VAIKUTUSAINEILLA

Esikuvana luonto

DR. BAUMANN-kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. DR. BAUMANN-tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjaisia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöljyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN -hoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luonnostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Ihoa hoidetaan yksinkertaisesti ihon omilla rakenne­aineilla. Mikä olisikaan luonnollisempaa!

Edellytyksenä on kuitenkin, että hoitotuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita. Tällä perus­teella on helppo ymmärtää, että DR. BAUMANN-kosmetiikan positiiviset vaikutukset näkyvät ja tuotteet sopivat herkimmillekin ihotyypeille.

DR. BAUMANN-kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille. Tuotteiden tutkimuk­sesta ja kehittämisestä vastaavat pätevät tiedemiehet ja tutkijat. Tuloksena ovat huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. DR. BAUMANN-tuotteet sopivat kui­tenkin kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla. Johtavana periaat­teena on asiakkaan ihonhoidosta saama hyöty eikä sopeutuminen kosmetiikan vaihtuviin muoti-ilmiöihin, joiden hyöty kuluttajalle on usein vähintäänkin kyseenalainen.

Luonnon, ihmisten ja eläinten kunnioitus

DR. BAUMANN -tuotteiden pakkaamisessa vältetään turhia materiaaleja, mikä vähentää ympäristön kuormitusta. Myös eläinten oikeuksia kunnioitetaan: DR. BAUMANN-kosmetiikka ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

TAKAAMME, ETTÄ DR. BAUMANN -KOSMETIIKKA EI SISÄLLÄ KEMIALLISIA SÄILÖNTÄAINEITA, HAJUSTEITA, ELÄINPERÄISIÄ AINESOSIA EIKÄ VUORIÖLJY­TUOTTEITA TAI MINERAALIÖLJYJÄ.
TUOTTEITA EI TESTATA ELÄIMILLÄ!

Dr. Baumann Kosmetiikka, Finland
Kallionsivu 6, 50600 Mikkeli
Puh. (015) 366 330
GSM 044 568 7542
Fax (015) 366 330
Y-tunnus: 0686699-9
dr.baumann@co.inet.fi
www.dr-baumann.fi

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy