Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Ayurvedalaisessa refleksologia jaloille

Ayurvedalaisessa refleksologiassa yhdistetään moderni vyöhyketerapia vanhaan intialaiseen hoitoperinteeseen.

Käsittelyssä sovelletaan ayurvedalaista tekniikkaa jalkaterän vyöhykkeisiin. Käsin tehtävät liikkeet ovat hierontaa, hankausta, painelua, sivelyä ja venytyksiä.

Kokonaisuus on rentouttava ja mieltä rauhoittava. Usein hoidettavat nukahtelevat hoidon aikana. Joskus Ayurvedassa käytetään metalleja hoitoja tehostamaan. Tässä jalkahoidossa ( padabhyanga) käytetään metallista KASAmaljaa energisoimaan MARMApisteitä ja tuomaan ”täsmähoitoa” kehon muille alueille. Kasamaljan käyttö ”tuo pintaan” pitta (tuli ja vesi) ja vata (ilma ja eetteri) ominaisuuksia poistaen ko.doshien (kehotyyppien) häiriöitä.

Jalkahoidon vaikutuksia:
Rentouttaa mielen Parantaa unen laatua Parantaa raajojen verenkiertoa Auttaa lihassärkyyn Vahvistaa lihaksia Ehkäisee iskiasta Auttaa vata-doshan tasapainossa pysymistä Auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä Auttaa jalkojen turvotukseen

Miten hoito tapahtuu?:
Hoito tapahtuu selinmakuulla—jalat mukavasti tyynylle tuettuna. Jalat ”pestään” kosteuspyyhkeillä ja yrttisuihkeilla ennen käsittelyä.

Hieronnassa käytetään jokaiselle kehotyypille l.doshalle sopivaa kylmäpuristettua öljyä. Jalat käsitellään polvista alaspäin.

Peruskäsittely Ayurvedisessa jalkahoidossa kestää n.1h. Menetelmää voidaan haluttaessa yhdistää muihin hoitoihin tai käyttää yksittäisenä käsittelynä.

Hoidon loputtua saattaa olo olla miellyttävästi raukea joka muuttuu kuitenkin pian riemastuttavaksi energisyydeksi.

Ayurvedista hierontaa suositellaan kaikissa elämän vaiheissa joko hoitavana tai terveyttä ylläpitävänä käsittelynä.

Tämä menetelmä soveltuu myös raskauden aikana sillä sen tarkoituksena on pitää äiti ja sekä syntymätön lapsi terveenä. Hierontaa suositellaan annettavaksi myös synnytyksen jälkeen, sillä se auttaa äitiä toipumaan ja saavuttamaan jälleen tasapainoinen terveydentila.

Jalat ovat KEVYET!

Ayurvedassa huomioidaan hoidettavan suhde omaan itseen, fyysiseen kehoon, mieleen, tunteisiin ja henkisiin ominaisuuksiin.

Tasapaino ja harmonia vaikuttavat terveyteemme, ihmissuhteisiimme, työhömme, kehitykseemme ihmisinä, sanalla sanoen elämästä nauttimiseen, onnellisuuteen ja päämäärän saavuttamiseen.

Tmi Genki
Meeri Lappalainen
Puh. 040 508 0247
www.meeri.net

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy