Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

JANE IREDALE MINERAL MAKEUP
JANE IREDALE MINERAL MAKEUP

Toukokuussa 1994 Jane Iredale esitteli uuden, erilaisen meikkisarjansa, joka ei perustunut pelkästään uusiin väreihin, vaan ihoa parantaviin ja hoitaviin ainesosiin. Tuotteet perustuvat puhtaisiin mineraaleihin ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyjä. Ihoa ärsyttäviä synteettisiä säilöntäaineita ei myöskään ole käytetty. Huulipunien, huulikiiltojen ja rajauskynien väreinä ei käytetä FD&C väriaineita, vaan pigmentit saadaan mineraaleista. Plastiikkakirurgit “löysivät” Jane Iredale -meikit ensimmäiseksi, antavathan tuotteet parhaimman peiton punaisuuteen, niissä on hyvä UV-suoja eivätkä ne sisällä bakteerien kasvua edistäviä ainesosia.

Miksi mineraalimeikki on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin perinteinen meikki?

Ote Jane Iredalelta: ”Koko lähes 15 vuoden ajan jonka olen ollut mineraalimeikkien kanssa erittäin läheisissä tekemisissä, en ole vielä koskaan tavannut naista joka löydettyään hyvän mineraalimeikin, olisi palannut takaisin käyttämään perinteisiä meikkejä. Olen tavannut naisia ja miehiä joiden vaikeisiin iho-ongelmiin mineraalimeikki on ollut pelastus. Julkisuuden henkilöt ovat jopa fanaattisia mineraalimeikkien kannattajia. Muutamasta purkista plastiikkakirurgien hyllyissä, ilmiö on kasvanut räjähdysmäisesti kautta maailman. Mineraalimeikit ovat meikkiteollisuuden voimakkaimmin kasvava alue.”

Mitkä ovat Jane Iredale mineraalimeikkien parhaat puolet?

Mineraalit toimivat peitevoiteina, itse meikkituotteena sekä korvaavat puuterien käytön. Mikäli pakkauksessa on SPF-merkintä, ne toimivat myös aurinkosuojana.

PEITTÄVYYS eroaa perinteisistä meikeistä sillä miten mineraalit taittavat valoa. Lähes kaikki ihon virheet voidaan peittää käyttämättä peitevoiteita, ilman että meikki näyttää raskaalta ja kakkumaiselta.
Mineraalit taittavat valoa hieman monimutkaisesti:

  • Mineraalit läpäisevät valonsäteen joka taittuu takaisin iholta heijastaen samalla takaisin hieman ihon omaa sävyä – aivan kuin tuoden pintaan ihon omaa väriä 
  • Mineraalit heijastavat, taittavat sekä suodattavat valoa antaen kasvoille pehmeän, kauniin heijastuksen 
  • Mineraalit muodostavat iholle ”valaisevan”, terveen sekä nuorentavan ilmeen

Mineraalien vuorovaikutus valon kanssa tekee värien valinnan eri ihonväreille helpommaksi kuin tavallisilla meikkituotteilla meikatessa. Todellisuudessa on vaikea erottaa missä mineraalimeikki alkaa kasvoilla, niin hyvin se sulautuu iholle. On kuitenkin erittäin tärkeää kokeilla tuote kasvoille oikean värisävyn löytämiseksi.

MINERAALIT antavat ihon hengittää sekä toimia normaalisti, ovat hyviä kaikille ihotyypeille, mutta ovat erityisen hyödyllisiä aknesta sekä rosaceasta kärsiville UV-SUOJA Ei ole epäilystäkään siitä että juuri aurinkosuoja on yksi tärkeimmistä tekijöistä ihon terveyden kannalta. Mineraalien antama suoja on nopea, tehokas sekä kaunis. Mutta ei suinkaan kannata olettaa että kaikissa mineraalimeikeissä olisi aurinkosuojaa. Sitä ei ole jos pakkauksessa ei ole SPF-merkintää.

Miltä mineraalimeikki tuntuu ja näkyy?

Silloin kun mineraalit on laitettu kasvoille oikein, ne eivät tunnu kasvoilla miltään. Jotkut käyttäjät jopa sanovat että nyt, ensimmäisen kerran vuosiin, he tuntevat ilman kasvoillaan. Mikäli puhtaat mineraalit näkyvät kasvoilla ikävän paksuna tai tuntuvat epämiellyttäviltä syy on mitä todennäköisimmin käyttövirhe eivätkä mineraalit itsessään.

Mineraalit ovat niin monikäyttöisiä että kaikki ”lookit” ovat mahdollisia. Ehkäpä sanonta jonka Jane Iredale kuuli kerran, kuvaa mineraaleja parhaiten: ”näyttää niin kuin oma ihoni, mutta paremmalta”. Ehkäpä juuri tämä innostaa naisia niin kuin miehiäkin käyttämään mineraalimeikkiä, nehän sopivat jokaiseen elämäntyyliin ja – tilanteisiin nopeutensa, helppoutensa sekä monikäyttöisyytensä ansiosta. On ainutlaatuista tuntea iho luonnollisena mutta samalla täydellisenä.

www.estelina.com
www.janeiredale.com

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy