Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Kymmenen salaista avainta laihuuteen
Kymmenen salaista avainta laihuuteen

Hyvään oloon ja terveyteen paneutuva amerikkalainen nettisivusto kokosi painonhallintaan liittyviä oivalluksia. Heidän mukaansa nämä ovat niitä pieniä salaisuuksia, jotka ovat kyllä kaikkien tiedossa, mutta joita harva noudattaa.

Näiden oivallusten mukaan elävä pystyy, heidän mukaansa, pitämään painonsa kurissa ja normaalina.

Ensimmäiseksi ja tärkeimmäksi he nimeävät elämäntyylin. Sivuston mukaan painonhallinnassa oikealla linjalla olevat eivät laihduta. He eivät ”sorru” dieetteihin. He vain noudattavat näitä periaatteita pysyvästi, ne ovat osa heidän tapaansa elää.

Seuraavaksi tulee painon tarkkailu. Painonsa kurissa pitävät käyvät säännöllisesti vaa’alla.  he ottavat itseään niskasta kiinni heti, kun painoa alkaa kohota.

Painonsa kurissa pitävä myös liikkuvat säännöllisesti ja eivät ratkaise ongelmiaan ruuan avulla. He lopettavat syömisen, kun tulevat täyteen. Heidän kotonaan ei myöskään ole houkutuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pikkumakeat ovat täysin pannassa. Hyvä pala silloin tällöin on ok.

Kaikilla aterioilla syödään. Aterioiden väliin jättäminen ei myöskään ole hyvä asia ja myös aamiainen täytyy syödä, jos aikoo pitää painonsa kurissa. Tutkijoiden mukaan myös pieni liikehdintä istuessa ja paikalla ollessa auttaa painonhallinnassa. Se kuluttaa kaloreita. Laihat ovat myös enemmän muutenkin liikkeessä ja aktiivisempia kuin ylipainoiset.
 

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy