Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Aesthetico Medical Peeling – Uusi ratkaisu iho-ongelmiin
Aesthetico Medical Peeling – Uusi ratkaisu iho-ongelmiin

Saksalaisten ihotautilääkäreiden kehittämä Aesthetico Medical Peeling kuorinta- ja ihon syväpuhdistusmenetelmä on nyt myös rantautunut Suomeen. Saksassa Aestheticon hoitosarja on käytössä lähes jokaisella ihonhoitoklinikalla, joissa kosmetologien kanssa työskentelevät myös ihotautilääkärit.

Apua erilaisiin iho-ongelmiin

Aestheticon Medical Peeling on kehitetty avuksi erilaisiin iho-ongelmiin, joita ovat mm. epäpuhdas iho, jossa on mustapäitä sekä akneen että erittäin tulehtuneeseen akneen, arpiin, juonteisiin, ryppyihin ja pigmenttiongelmiin. Lisäksi Medical Peelingiä käytetään erittäin tehokkailla tuloksilla myös ikääntyneen ihon hoitoon, jonka tyypillisimpiä piirteitä ovat vähentynyt kollageenin muodostus ja ihon veltostuminen. Syväpuhdistavahoito myös kuorii sarveistuneen ihon ja runsaasta kuolleesta solukosta kärsivän ihon.

Tehokashoito herkälle iholle

Medical Peelingin lisäksi Aestheticolla on myös entsyymikuorintahoitoja, jotka soveltuvat erittäin herkälle ja atooppiselle iholle. Aestheticon tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat uudistumista. Uudistumisen tulokset kasvoilla näkyvät jo yhden hoitokerran jälkeen. Juonteiden ja arpien hoitoon suositellaan kuitenkin 5 – 10 kerran tehokasta sarjahoitoa.

Vaikuttavat ainesosat

Aestheticon hoitojen taustalla vaikuttavat glykoli- ja salisyylihapot, joita hoitoja tehtäessä käytetään juuri oikeassa suhteessa. Tarkka annostelu ihotyypin mukaan takaa sen, että kuorinnat ja syväpuhdistushoidot sopivat myös herkkäihoisille ja siten hoidot voidaan räätälöidä yksilöllisiksi. Pajunkuoresta saatava salisyylihappo vaikuttaa ihokerrosten kuorintaan, poistaa liikasarveistumista ja mustapäitä, silottaa ihon rakennetta ja poistaa tulehduksia sekä puhdistaa pigmenttialkioita. Kollageenin vähentyminen ihossa aiheuttaa ihon veltostumista ja siten ikääntymistä. Glykolihappo aktivoi ihon fibroblastsoluja ja lisää uuden kollageenin muodostusta.

Aestheticon kuorinnoilla voidaan hoitaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.

Eritasojen kuorinnat

Medical Peelingissä on kolme eritason kuorintaa, joista ensimmäinen on taso on pinnallinen. Pinnallisessa kuorinnassa ei ole lainkaan jälkireaktiota ja se onkin nuoren akneihon kuorinta. Keskisyvän kuorinnan jälkeen ihossa on havaittavissa pientä hilseilyä 3 – 5 vuorokauden ajan ja keskisyvää kuorintaa tehdään sarveistuneelle iholle. Ikääntyvän ihon syväkuorinnan jälkeen on normaalia, että iho kuoriutuu ja siten myös uudistuu jopa viiden vuorokauden ajan.

Aestheticon kuorintahoidon aikana tehdään myös hieronta, joten hoito on siksi myös rentouttava ja miellyttävä kokemus. Medical Peeling itsessään on nopea, vaivaton ja kivuton hoitomenetelmä, johon asiakas ei tarvitse toipumisaikaa, eikä erityistä valmistautumista hoitoon.

Aestheticon Medical Peeling- ja entsyymikuorintahoitojen lisäksi hoitoja tukevia kotihoitotuotteita on saatavilla Aestheticon valtuuttamilta jälleenmyyjiltä kautta maan.

Maahantuoja:
Mediesthetic
Puh. +358 503 377 357

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy