Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Lipomassage
Lipomassage

Lipomassagen tehokkuus perustuu LPG:n patentoimaan uusimpaan teknologiaan, imurullatoimintaan. Jokainen rulla on varustettu itsenäisesti liikkuvalla pienellä moottorilla (IMR). Motorisoidut rullat aktivoivat lipolyysiä stimuloimalla rasvasolun tyhjentymisestä vastaavaa B-reseptoria. Kuuden 35 minuuttisen hoidojakson aikana tulet huomaamaan dramaattisia muutoksia kehon muodoissa ja ihon laadun parantumisessa. Vihdoinkin on keino, jolla voidaan vaikuttaa sitkeään rasvaan, jonka luulit olevan mahdotonta poistaa.

HOIDON YMMÄRTÄMISEKSI

Miellyttävä Lipomassage yhdistää kohdistetun, kliinisesti todistetun metodiikan yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöityjen protokollien kanssa. Ammattimainen hoito voidaan suorittaa LPG:n uusimman sukupolven koneilla (Cellu M6 Keymodule ja Lipo M6) itsenäisten imurullatoimintojen kanssa. Asiakkaalla on hoidon aikana päällä siihen varta vasten suunniteltu asu mukavuuden ja hygienian yllä pitämiseksi.

LIPOMASSAGE, muokkaa unelmavartalosi ja hoikentaa paikallisia rasvakertumiä

Hoikkana oleminen on hienoa, mutta kurvien ja volyymin säilyttäminen on olennaista. Terapeutit käyttävät Roll'up tekniikkaa muokatakseen ja kaunistaakseen kehon muotoja ja tasoittaakseen appelsiini-ihon muhkuroita.

Päätä itse mistä haluat kaventua... Terapeuttisi valitsee tekniikan, joka on paras tavoittesi saavuttamiseksi - tässä tapauksessa Roll'in - kiihdyttäääkseen rasvasolujen aineen vaihduntaa ja aktivoidakseen rasvakudoksen vähentymistä.

www.lipomassage.com
www.lpgsystems.com
www.liftmassage.com
www.cellum6.com
www.lipom6.com
www.liftm6.com
www.spineforce.com
www.wellbox.com
www.cosire-lpg.com
www.espacemvf.com
www.lpgsystems.biz
www.endermologie.com
 

 

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy