Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Nämä jutut vanhentavat
Nämä jutut vanhentavat

Kukaan ei pysy ikuisesti nuorena. Ei edes Hollywoodin tähdet, vaikka heillä ikuisen nuoruuden saavuttaminen onkin hiottu huippuunsa. Mutta tiedemiesten ja näistä jutuista jotain perillä olevien mukaan on olemassa asioita, joita välttämällä pystymme kiertämään pahimmat karikot.

Me olemme keränneet tähän muutamia sellaisia, jotka lisäävät ryppyjä ja saavat meidät näyttämään ikäistämme vanhemmilta. Välttäkäämme näitä.

Pilli
Pillin kansa juominen lisää ryppyjä huulten ympärille. Sama pätee tupakkaan. Tupakassa on lisäksi muita ja paljon pahempia asioita kuin imuliike, mutta niistä lisää toisissa artikkeleissa.

Valvominen
Niin mukavaa kuin valvominen onkaan, ainakin hyvässä seurassa, niin sillä ei kuitenkaan ole meitä silottelevia vaikutuksia. Päinvastoin. Valvominen vanhentaa. Se lisää sydänkohtauksen riskiä ja heikentää meidän immuunipuolustusjärjestelmäämme.

Liika nukkuminen
Kolikolla on toinenkin puoli. Liika unikaan ei ole meille hyväksi. Yhden tutkimuksen mukaan yli kahdeksan tuntia yössä nukkuvat kuolevat muita nuorempina.

Samalla kyljellä nukkuminen
Mekin kulumme. Ja varmasti, jos nukumme aina samalla kyljellä. Näin kasvojemme toinen puoli rypistyy ennen aikojaan. Paras tyyli olisi nukkua selällään, pää hieman koholla, jotta silmäpusseja ei muodostu.

Liiallinen fyysinen rasitus
Meidän pitää liikkua ja rasittaa itseämme fyysisesti, jotta pysymme kunnossa. Mutta liika on siinäkin liikaa.  Tutkimusten mukaan yli neljä tuntia kestävyysharjoittelua viikossa johtaa osteoporoosiin.

Silmien laiminlyöminen
Jos näkömme on huono, me siristelemme silmiämme ja saamme siten ryppyjä niiden ympärille. Sama tapahtuu, jos emme pidä aurinkolaseja. Silmistä huolehtiminen on yksinkertaisinta ryppyjen estämistä.
 

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy