Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Laserhoidolla eroon iho-ongelmista
Candela GentleLASE on salamavalolampulla eksitoitu Aleksandriitti-laserlaite, joka on tarkoitettu erilaisten iho-ongelmien hoitoon (esim. vaskulaariset leesiot ja hyvänlaatuiset pigmenttileesiot, ihokarvojen poistaminen ja ihonlaadun parantaminen eli "skin rejuvenation"). Laitteessa on luokan 4 pussitettu Aleksandriittilaser, jonka aallonpituus on 755 nm (näkymätön, infrapuna) ja pulssipituus 3 ms sekä luokan IIIa 650 nm (punainen) laseriodi (tähtäyssäde).

Laitteessa on jäähdytysjärjestelmä (Dynamic Cooling Device "DCD"), joka suojaa ihon pintaa lämpövaurioilta. Jos pinnallinen hoito on tarpeen (esim. Pigmenttileesioiden poistaminen), DCD-toiminto kytketään pois.
Kärsitkö häiritsevistä ihokarvoista, pigmenttiläiskistä tai epäestettisistä verisuonista? Turvallisella laserhoidolla pääset vaivattomasti eroon useista iho-ongelmista.

Koskiklinikan Iho- ja allergiayksikkö siirtyy tänä syksynä laseraikaan Tri-Laser Oy:n aloittaessa palvelujen tarjoamisen. Uusituissa tiloissa hoitoa antavat tutut lääkärit Mika Hjerppe, Ari Karppinen ja Leena Ylitalo. Käytössä oleva uusi GentleLASE-laserlaitteisto edustaa iholasereiden viimeisintä tekniikkaa; 755 nanomertin lasersäde vaikuttaa vain malniinin, ihon luontaisen väriaineeseen, ja verisuoniin vaurioittamatta ihon pintaa. Hetkeä ennen laservalon välähdystä GentleLASEn Dynamic Cooling -laitteisto suihkuttaa automaattisesti hoidettavalle ihokohdalle kylmäainetta, joka tekee hoidosta miellyttävämpää ja turvallisempaa.

GentleLASE-laserilla poistetaan häiritseviä ihokarvoja, pieniä verisuonia, pigmenttimuutoksia ja korjataan auringon aiheuttamia ihon värivaurioita. Laserilla voidaan antaa myös ihon ns. rejuvenaatio- eli nuorennushoitoa ja hoidon on todettu lieventävän myös finnitautia. Laite on teknisesti edistyksellinen ja ennen kaikkea erittäin tehokas. Hoitokertoja tarvitaan yleensä 1-6.

Eroon karvoista jopa pysyvästi

Laserhoidolla voi parhaimmillaan päästä pysyvästi eroon minkä tahansa ihoalueen häiritsevistä karvoista. Tavallisimpia hoitoalueita ovat sääret, kainalot, kasvot ja bikinirajat. Ihon sisäänkasvaneiden partakarvojen aiheuttama näppylöinti on hoidettavissa laserkäsittelyllä mm. niskakarvoituksen poistolla voi helposti saavuttaa pysyvästi huolitellun hiusrajan. Karvanpoistosta on apua myös kroonista karvatupentulehdusta sairastaville.

GentleLASE-lasersäteen osuessa ihoon se hakeutuu karvatuppien tummaan pigmenttiin, kuumentaa karvatupet hetkellisesti ja siten pysäyttää karvojen kasvun. Vain kasvuvaiheessa olevat ihokarvat reagoivat käsittelylle, joten pitkäaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi hoitokertoja tarvitaan muutamia.

Häiritsevien verisuonten poisto ihon pintaa vaurioittamatta

Kasvojen alueella ongelmaa voivat aiheuttaa ns. katkenneet verisuonet eli risteilevät hiusverisuonilaajentumat, telangiectasiat. Toisinaan verisuoniverkosto on niin tiheä, että kasvoilla havaitaan vain yhtenäinen pysyvä punoitus. Kasvot voivat lehahdella esim. lämpötilanvaihteluiden johdosta ja talvipakkasilla iho saattaa olla kylmänarka. Ns. katkenneita verisuonia voi ilmaantua ilman mitään erityistä syytä, mutta runsas auringonotto tai kortisonivoiteiden käyttö lisäävät riskiä. Ruusufinnitautia sairastavilla näkyvät verisuonet ovat pikemminkin sääntö kuin poikkeus.

Myös alaraajojen pienet sinertävät suonet voidaan hoitaa laserilla nopeasti, turvallisesti ja miellyttävästi. Kookkaisiin suonikohjuihin tarvitaan kuitenkin edelleen laskimoiden ruiskutushoitoa eli skleroterapiaa tai kirurgin veistä.

Laserhoito on osoittautunut käyttökelpoiseksi synnynnäisten hyvänlaatuisten verisuonikasvaimien eli hemangiomien hoidossa. Verisuonikasvaimet pienenevät usein ilman hoitoakin muutaman vuoden kuluessa, mutta laserhoidolla voidaan hoitaa esimerkiksi toistuvasti rikkoutuvia hemengiomia. GentleLASElla voidaan vaalentaa myös kosmeettista haittaa aiheuttavat synnynnäiset verisuoniluomet, kuten tuliluomet eli ns. portviiniläiskät.

Maksaläiskät, pisamat-jopa tatuoinnit

GentleLase laserhoidolla voidaan hoitaa useimpia kasvojen, kädenselkien tai muiden ihoalueiden ruskeita pigmenttimuutoksia. Pisamien tai maksaläiskien hoito toteutetaan yleensä koko kyseessä olevan alueen käsittelyllä kertaalleen ja tummempien alueiden lisäkäsittelyllä heti perään. Tatuointien vaalentaminen on mahdollista laserilla. GentleLASE-laserilla voidaan hoitaa tehokkaimmin mustan, sinisen tai vihreän värisiä tatuointeja. Laserhoitoa annettaessa iho ei saa olla voimakkaasti ruskettunut, joten hoito voidaan aloittaa aikaisintaan 4 viikon kuluttua auringonotosta. Karvoja ei saa nyppiä eikä poistaa epilaattorilla tai vahalla kuukauteen ennen käsittelyä. Sen sijaan niiden ajaminen vaahtoa ja höylää apuna käyttäen ei ole este hoidolle.


Lisätietoja myös verkkosivuilta

www.candelaser.com/gentleLASE/gl_home.htm

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy