Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Danné Montague-King®
    

Danné Montague-King®

Jo yli 30 vuoden ajan on biokemian tohtori Danné Montague-King menestyksekkäästi toiminut ihonhoidon kemian ja hoitomenetelmien tutkijana ja kehittäjänä. Näiden tutkimusten tuloksena on syntynyt Danné-ihonhoitomenetelmä, joka huomioi jokaisen hoidettavan ihon erityiset biokemialliset ominaisuudet. Hänen metodinsa "Remove-Rebuild -Protect-maintain" (kuolleiden ihosolujen poistaminen -ihon jälleenrakentaminen -ihon suojaaminen) on tuonut hänelle tunnustusta maailmanlaajuisesti paitsi kauneudenhoitoalan ammattilaisten myös lääkäreiden keskuudessa.

Danné oli ensimmäisten tiedemiesten joukossa, jotka löysivät entsyymien tehon ihon hydrosoimisessa. Hän on ollut myös ensimmäisenä tuomassa alfahydroksihappoja ammattikäyttöön Euroopassa ja Aasiassa sekä tutkinut C-vitamiinihoitojen tarjoamia mahdollisuuksia ihon ikääntymisen ennaltaehkäisyn ja ihon kollageenin määrän ja laadun parantamisen kannalta jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Danné on luonut yhden tämän hetken edistyksellisimmistä ihonhoitosarjoista. Danné- konseptin mukainen ihonhoito-ohjelma pohjautuu siihen, että iho reagoi halutulla tavalla kun käytetään aineita, jotka iho tunnistaa omiensa kaltaisiksi. Tämä ihon oman kemian taitava jäljitteleminen ja sen yhdistäminen Danné Remove -Rebuild -Protect -Maintain-metodiin on nostanut Danné-erikoishoitosarjan suoraan tuloshakuisen ihonhoidon terävimpään kärkeen.

Yksilöllinen hoito-ohjelma jokaiselle iholle

Danné Remove -Rebuild -protect -Maintain -metodi mahdollistaa ihon hoitamisen sen oman kemian ja sen hetkisen tilan mukaan kasvipohjaisilla tuotteilla hoitolahoidoilla ja kotihoitotuotteilla. Danné -erikoishoitotuotteet mahdollistavat tehokkaan yksilöllisen ihonhoidon riippumatta ihotyypistä, sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta tai ihon sen hetkisestä kunnosta.

Remove -Rebuld -Protect -Maintain. Kuinka se toimii...miksi se tehoaa

Danné Remove -Rebuild -Protect -Maintain mentelmän mukaan hoidoissa kiinnitetään erityistä huomiota kolmeen asiakokonaisuuteen.

• Ihon pinnalta poistetaan kuolleiden ihosolujen kerrostumat, jotka saavat ihon näyttämään kuivalta, ryppyiseltä ja väriltään epätasaiselta. (Remove)

• Autetaan uutta ihoa rakentumaan vahvemmaksi ja uusia syntyviä soluja pysymään pidempään elävinä ja terveinä tarjoamalla iholle proteiineja, aminohappoja ja muita ravintoaineita riittävästi ja muodossa jonka iho voi hyödyntää tehokkaasti. (Rebuild)

• Suojataan ihoa auringon, vapaiden radikaalien glykosylaatio ja muiden ulkoisten tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta. (Protect)

Kuolleiden ihosolujen poistaminen ihon pinnalta

Entsyymihoidot ovat avainasemassa. Kuolleiden solujen kerrostuminen ihon pinnalle on selkeästi yhteydessä mm. seuraaviin ihon ongelmiin: hyperpigmentaatio, pintarypyt ja juonteet, akne, auringon aiheuttamat vauriot iholla ja ihon vanheneminen. Kuolleiden solukerrostumien poistamiseen Danné tarjoaa erityisiä entsyymihoitoja. Nämä entsyymit ovat luonnon omia biokatalysaattoreita. Ne tuhoavat kuollutta solumassaa, poistavat kuona-aineita soluista, kiinteyttävät kasvolihaksia, tehostavat veren kiertoa ja siten solujen hapensaatia sekä tehostavat uuden kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Danné-entsyymihoidot elvyttävät, kiinteyttävät ja napakoivat ihoa. Entsyymejä voidaan myös yhdistää muihin Danné-hoitomenetelmiin erilaisten erikoishoitojen yhteydessä hoidon tulosten tehostamiseksi. Mahdollisia hoidon kohteita on useita esim. eri asteisen aknen hoito, rosacea, hyperpigemntaatio ja ihon ikääntyminen.

Pro Alpha-hoidoilla monipuolisia hoitoja ja tuloksia

Nopeita, tehokkaita tuloksia, ihon syvempää kuorintaa ja uusiutumista tavoiteltaessa käytetään Danné Pro Alpha-erikoishoitoja. Pro Alpha, joka on erityinen kasvi- ja hedelmähappojen seos, se ei ole ihmehoito eikä ihmekuorinta, vaan erikoiskoulutettujen ammattilaisten iholle tekemä hoitosarja, jolla poistetaan kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta ja kiihdytetään huomattavasti ihon omaa kollageenin muodostusta.

Kotihoito

Näkyvien tulosten saavuttamiseksi on säännöllinen erikoiskäsittelyjen tuloksia tukeva kotihoito välttämätöntä. Danné -puhdistustuotteiden käyttö jatkaa kuolleiden ihosolujen poistamista iholta, solujen uudistumista ja auttaa säilyttämään ihon normaalin pH-tasapainon.

Autetaan ihoa rakentumaan

Kuolleiden solujen poistamisen jälkeiset toimenpiteet aloittavat varsinaisesti ihon jälleenrakentumisen vahvistamisen. Ennennäkemättömien tulosten saavuttamiseen Danné-hyödyntää ihon omaa voimaa uudistua sekä laadukkaita kosteuttavien ja ravitsevien aineiden yhdistelmiä.

Ihon pH-tasapainon normalisointi

Ihon oma happovaippa pitää huolta normaalin kosteuden säilymisessä ihossa. Danné-ihonhoitomenetelmässä käytetään kahta erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltua tuotetta matkimaan ihon omaa toimintaa. Ne palauttavat tämän tärkeän happovaipan iholle ja auttavat ylläpitämään sitä.

Ihon ravitseminen

Toinen tärkeä tekijä ihon jälleenrakentumisen vahvistamisessa ovat Danné transdermaaliset voiteet, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.

Tärkeä ihon suojaus

Liika altistus auringon valolle, ilmansaasteiden vapaat happiradikaalit, huonot ruokatottumukset ja epäsäännöllinen tai puuttellinen ihonhoito ovat suurimmat ihon ikääntymistä nopeuttavat tekijät.

Hoitosuunnitelma laaditaan tarkan ihoanalyysin pohjalta

Erikoiskoulutettu kosmetologi perehtyy tarkoin jokaisen asiakkaan ihoon ennen hoitoja, jotta suunnitellulla eri hoitojen ja kotihoitotuotteiden yhdistelmältä voitaisiin odottaa mahdollisimman hyviä tuloksia. Jokainen hoito räätälöidään yksilöllisesti.

Allergiat

Pieni huomio allergioista: Lähes kaikkien aineiden kohdalla löytyy aina jostain joku, joka on allerginen kyseiselle aineelle. Koska Danné-tuotteet koostuvat samoista kemiallisista aineista, joita oma kehomme tuottaa, tuotteiden allergisoivuus on hyvin vähäistä, lähes olematonta. Jos joku tuote kuitenkin aiheuttaa reaktion, ota yhteys kosmetologiisi lisäohjeiden saamiseksi.

Maahantuonti:

Casa Gracet Oy
Maneesikatu 2 A,
00170 Helsinki
Puh. 09-681 2110
Fax 09-681 21115

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy