Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Työtyytyväisyys, ergonomia ja liikunta ehkäisevät selkävaivoja
Työtyytyväisyys, ergonomia ja liikunta ehkäisevät selkävaivoja

Maailman Selkäpäivää vietetään 16.10. Päivän tarkoituksena on rohkaista kaikkia liikkumaan ja toimimaan selkänsä hyväksi teemalla Selkä työssä.

Suomen Selkäliitto ry haluaa muistuttaa, että selän hyvä hallinta on tärkeä kaikissa toimissa, etenkin työelämässä. Työssä selkä joutuu usein yksipuoliseen kuormitukseen, vaikka nykyaikana kuormitus ei aina olekaan fyysistä. Fyysisen kuormittumisen lisäksi työelämässä jopa merkityksellisempänä nähdään psyykkisen kuormittuneisuus.

Selkäkivun pitkittymisen ehkäisyssä onkin yhä tärkeämpää kiinnittää huomiota työtyytyväisyyteen yhdessä oikean työergonomian kanssa. Työtyytyväisyys ja työyhteisön tuki auttavat kipeääkin selkää jaksamaan paremmin. Myös liikunta auttaa tutkimusten mukaan selvästi selkäsairauksien ehkäisyssä.

Selkäneuvontapuhelin

Valtakunnallinen selkäneuvontapuhelin aloittaa toimintansa 15.10. Neuvonnasta vastaavat Suomen Selkäliitto ry:n selkäneuvojat maanantaisin klo 10 – 12 numerossa 045 125 1115. Maksuttomasta neuvontapuhelimesta saa tietoa mm. siitä, miten voi ehkäistä ja hoitaa selkävaivoja, mistä ja miten löytää tarvitsemansa palvelut ja mistä saa vertaistukea.

Lähde: Selkäliitto

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy