Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Sydän kärsii stressistä ja huonoista ihmissuhteista
Sydän kärsii stressistä ja huonoista ihmissuhteista

Kyllä sydän on sittenkin se ihmisen mielen ja sielun keskus, aivot jäävät kauas taa. Tuoreiden tutkimusten mukaan meidän sydämemme kärsii ja voi huonosti, jos meillä on stressiä ja/tai ihmissuhteemme ovat huonossa jamassa.

Huono avioliitto kuten vaativa työkin voivat siis kirjaimellisesti tappaa.

Kanadalaisen tutkimuksen mukaan toisen sydänkohtauksen riski ensimmäisen jälkeen oli kaksinkertainen niillä, joiden työ oli stressaavaa. He myös pystyivät osoittamaan yhtäläisyyden työperäisen stressin ja ensimmäisen sydänkohtauksen välillä.

Tutkijoiden mukaan asia vaatii vielä lisätutkimuksia, mutta he muistuttavat, että ihminen stressaantuu tilanteissa, joissa hänellä itsellään ei ole kontrollia. Näitä tilanteita on myös työelämän ulkopuolella. Stressiä ja stressiä aiheuttavia asioita ja tilanteita tulisi välttää mahdollisimman paljon.

Huono avioliitto aiheuttaa myös stressiä ja tätä kautta sydänongelmia. Englantilaisen tutkimuksen mukaan huonossa avioliitossa elävällä on 34 prosenttia suurempi todennäköisyys saada sydänkohtaus kuin hyvässä liitossa olevalla. Tämä prosentti saatiin seuraamalla 9011 virkamiehen elämää 12 vuoden ajan.

Brittiläisten tukijoiden mukaan avioliitto on hyvästä, mutta oikean henkilön valintaan tulee kiinnittää erityinen huomio, sillä väärä valinta saattaa olla kohtalokas. Suhteen laatu sanelee paljon.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy