Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Miesten jumppaoppaasta apua selkävaivojen ehkäisyyn
Miesten jumppaoppaasta apua selkävaivojen ehkäisyyn

Suomen Selkäliitto ry ja Suomen tuki ja liikuntaelinliitto – Suomen Tule ry ovat julkaisseet kahdeksansivuisen miesten jumppaoppaan Hanki kestävä keskivartalo selkäsi tueksi, jonka helppoja liikkeitä voi tehdä kotona tai työpaikalla.

Oppaan liikkeiden suorittamiseen kuluu vain 10 - 15 minuuttia. Jo muutamien kuukausien harjoittelu kahdesta kolmeen kertaa viikossa vahvistaa lihaksia ja parantaa ryhtiä

Tutkimusten mukaan miehet arvostavat liikuntaa enemmän kuin naiset. Miehet kokevat saavansa liikunnasta naisia enemmän konkreettista hyötyä. Silti miesten keskuudesta löytyy yli kaksi kertaa enemmän täysin liikuntaa karttavia. Miesten kunnon on todettu laskevan 30 - 45 ikävuoden jälkeen.

Liikuntaa kannattaa harrastaa, sillä toimivat selkä- ja vatsalihakset auttavat säilyttämään oikean ryhdin ja pitämään selkävaivat kurissa. Liikeharjoitukset parantavat selkärangan liikkuvuutta sekä lisäävät välilevyjen ja luukudoksen aineenvaihduntaa. Liikunta auttaa vahvistamaan lihaksia.   Lisäksi se rentouttaa ja antaa hyvän mielen!

Oman lihasten voiman ja hallinnan voi selvittää Haasta itsesi –julisteen testillä. Juliste on kehitetty jumppaoppaan tueksi.

Maksutonta miesten jumppaopasta ja julistetta voi tilata: selkaliitto@selkaliitto.fi tai
09 – 605 918.

Lisätietoja osoitteista www.selkaliitto.fi ja www.suomentule.fi.

Lähde: Suomen Selkäliitto ry

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy