Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Horstmann hoitotekniikoilla apua kehon vaivoihin

Mikä on Horstmann Tekniikka?

Viime vuosina on ilmestynyt monia erilaisia hoitomuotoja täydentävien hoitomuotojen joukkoon. Horstmann Hoitotekniikat ovat tällainen uusi menetelmä, joka on tullut meille Australiasta. Menetelmä erottautuu kaikista muista hoitomuodoista, joihin olen törmännyt. Pidän tästä hoitomuodosta todella paljon, sanoo Eva Terä, Laillistettu Horstmann Hoitotekniikoiden opettaja ja Horstmann Diplomiterapeutti.

Australialainen Trish Trowbridge on kehittänyt Horstmann Hoitotekniikat. Hän on kokenut kehoterapeutti ja yrttilääkinnän asiantuntija.

Mikä sitten on niin fantastista näissä Horstmann Hoitotekniikoissa? Ensinnäkin että ne ovat niin yksinkertaisia, luonnollisia, pehmeitä, voimakkaita ja varmoja hoitotekniikoita. Horstmann Hoitotekniikat ovat fyysisen kehohoidon ja energia-työskentelyn yhdistelmiä. Myös asiakkaan on helppo hyväksyä ne, jos asiakas ei ole aikaisemmin ollut energiahoidoissa, jatkaa Eva Terä.

Menetelmä keskittyy niille alueille, joissa meillä nykypäivän ihmisillä on useimmat ongelmamme nimittäin selkään, niskaan, hartioihin, lonkkiin, ristiselkään, jalkoihin ja käsiin. Horstmann Hoitotekniikoilla on saatu edellä mainituilla alueilla nopeita – joskus jopa hämmästyttävän nopeita – tuloksia. Ne soveltuvat mainiosti myös perinteisten hoitomuotojen kuten fysioterapian ja hieronnan tueksi.

Horstmann Hoitotekniikoilla on hauskat nimet, naurahtaa Eva Terä, Lantioseudun vapautus,
Hartiaseudun vapautus, Jalkojen vapautus sekä Itsesabotointi -hoito.
Nämä neljä muodostavat Horstmann Hoitotekniikoiden ytimen.

Horstmann Hoitotekniikat helpottavat kehon omaa paranemista vapauttamalla energiatukkeumia huolimatta niiden taustalla olevista syistä. Tämä tarkoittaa, että hoidot johtavat rakenteellisiin, fyysisiin muutoksiin ja auttavat myös tunneperäisten tukkeumien ja niistä johtuvien käyttäytymismallien poistumiseen.

Lantioseudun vapautushoito:

Negatiiviset kokemukset ja tunteet, jotka painetaan alas, varastoituvat kudoksiin erityisesti lantioseutuun, sanoo vanha kiinalainen perinne. Moni ihminen on kokenut joskus elämässään selkäongelmia – usein ristiselän alueella – tai särkyjä /lukkoja lantionseudulla. Lantioseudun vapautushoidolla päästään kiinni juuri tällaisiin ongelmiin. Tämä hoito avaa myös lukkoja lonkkien alueella, jolloin lonkkien liikkuvuus lisääntyy. Olen hoitanut useita ihmisiä, jotka ovat Lantioseudun vapautushoidon jälkeen pitkästä aikaa nukkuneet säryttä, kertoo Eva Terä.

Hartiaseudun vapautushoito:

Ajankohtaiset suhdeongelmamme - koskivatpa ne sitten työtehtäviä, työtovereita, perheenjäseniä tai yleisesti elämäntilannettamme - me varastoimme käsiin, niskaan, rintakehän ja lapaluiden alueille. Tätä Horstmann Hoitotekniikkaa on käytetty menestyksekkääsi mm. astman, jäätyneiden olkapäiden, tenniskyynärpään, hiirikäden, särkevän ja jäykän niskan, käsien ja hartioiden hoitoon.

Jalkojen vapautushoito:

Tämä menetelmä muistuttaa vyöhyketerapiaa, mutta se on ainutlaatuinen tehokkuudessaan ja yksinkertaisuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan mm. vaikuttaa energiatukkeumiin, jotka vuorostaan vaikuttavat koko selkärankaan (myös whip-lash vammoihin) ilman, että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. Tämä mahdollistaa hyvinkin vaikeasti vahingoittuneen selän hoitamisen.

Itsesabotointi hoito

Itsesabotointihoito kohdistuu vuorostaan tunneperäisiin ja psykologisiin malleihin, jotka voivat syntyä varhai-sina elin-vuosinamme. Ne voivat sabotoida elämäämme aikuisina estämällä meitä saavuttamasta päämääriämme ja toteuttamasta toiveitamme. Näistä tiedostamattomista, kehon kudoksissa ja solumuistissa säilyneistä malleista (syömishäiriöt, tupakanpoltto, alkoholismi, työnarkomania, stressi) voi-daan päästä eroon tällä yksinkertaisella mutta tehokkaalla menetelmällä. Menetelmä soveltuu myös erinomaisesti henkilöille, joilla on alaselän kipuja tai iskias-kipuja. Monet asiakkaat ovat kertoneet hoidon vaikutuksesta, että he selviytyvät asioiden ja ihmisten kanssa aikaisempaa tyydyttävämmällä tavalla. He ovat kertoneet myös tuntevansa ennen kokema-tonta selkeyden tunnetta. Tämä menetelmä on auttanut monia ihmisiä tekemään muutoksia elämäänsä.

Hoidon aikana hoitaja liikuttaa ja venyttää varovasti asiakkaan jalkoja, käsiä tai jalkateriä samalla kun hän käsittelee erityisiä asiakkaan energiapisteitä. Asiakas on pukeutuneena mukaviin vaatteisiin, jotka mahdollistavat vapaan liikkuvuuden.

Asiakas kokee useimmiten hoidon erittäin miellyttävänä. Vapautushoitojen tulosten syvyys riippuu kuten kaikkien muidenkin hoitojen tulokset asiakkaasta itsestään, hänen halustaan parantua ja päästää irti asioista.

Lisätietoja hoidoista,
hoitajista ja koulutuksesta:
Eva Terä 040 – 726 29 66
tai sähköposti: eva.tera@horstmann.fi
www.horstmann.fi

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy