Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Reikihoito

Reiki on ikivanha tekniikka, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden.

Kehomme värähtelee

Kaikki kehon solut on rakennettu värähtelevästä energiasta. Värähtelemällä eri nopeuksilla solut muodostavat ihmisessä erilaisia kudoksia ja elimiä kuten esimerkiksi luumassan, lihaksiston ja veren. Mitä nopeammin energia värähtelee soluissa, sitä pehmeämpi rakenne muodostuu. Luumassa värähtelee hitaammin kuin lihakset ja veri taas nopeammin - aivan kuten vesi värähtelee nopeammin kuin jää, mutta hitaammin kuin höyry. Reiki on energiaa ja se toimii fysiikan lakien mukaisesti.

Terveessä kehossa kaikki solut värähtelevät täydellisessä tasapainossa ja meillä on optimaalinen terveys. Se tosin on hyvin epätavallinen ilmiö nykypäivinä. Tavallisempaa on, että olemme stressaantuneita, turhautuneita, rauhattomia, pelkäämme vaateita tai olemme masentuneita. Tällaiset ongelmat aiheuttavat epätasapainon kehomme hienoon energiaverkkoon ja siitä taas seuraa, että tulemme sairaiksi.

Miten reiki auttaa

Reiki hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Se palauttaa tasapainon sekä kehoon että mieleen. Reikikurssin käynyt hoitaa itseään asettamalla kätensä keholleen ja erittäin korkealaatuinen ja puhdas energia välittyy automaattisesti. Samoin hän voi hoitaa muita. Kehon energiavarastot täyttyvät, jolloin sekä fyysinen että psyykkinen paraneminen voi alkaa.

Reiki nopeuttaa kehon omaa paranemisprosessia, vahvistaa vastustuskykyä, täyttää tyhjentyneet energiavarastot, antaa elinvoimaa keholle, rentouttaa, hoitaa tunneongelmia, hoitaa tupakan, alkoholin ja huumeiden väärinkäyttöä, auttaa jokapäiväisissä ongelmissa kuten päänsärky, lihassäryt, urheiluvammat, palovammat, hankaumat jne. Reiki on myös tie henkilökohtaiseen kehitykseen ja kasvuun.

Hoitajat ja opettajat

Suomessa reikikoulutusta antavat itsenäiset reikiopettajat. The Reiki Networkin koulutuksen käyneet Reiki ry:n jäsenet voivat valmistua Reiki Diplomihoitajiksi tai Reiki Diplomiterapeuteiksi. Näistä terapeuttitutkinto on hyväksytty Luonnonlääketieteen keskusliiton ylläpitämään terapeuttirekisteriin.

Lisää tietoa koulutuksesta, kursseista ja hoitajista löydät sivuilta www.reikiry.fi.
Yhteyshenkilönä on Reiki Master Teacher Jussi Merisaari,
puh. 040-5148 360 tai
jussi.merisaari@reikinetwork.net

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy