Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Magneettiterapia

Magneettikentät ympäröivät meitä kaikkialla maassa ja ilmassa. Kaikki elollinen, ihmiset, eläimet ja kasvikunta, ovat aina olleet riippuvaisia maan magneettikentästä. Japanissa tehdyn tieteellisen tutkimuksen mukaan maan magneettikentän voimakkuus on vähentynyt puoleen suhteellisen lyhyessä ajassa. Kyseisen tutkimuksen mukaan nykyisestä kentän heikkoudesta johtuen se ei ole enää riittävä ja siten kehomme tarvitsisivat usein ulkopuolista magneettienergiaa toimiakseen optimaalisesti. Oireet magneettikentän vähyydessä sisältävät tutkimuksen mukaan mm. jäykkyyden hartioissa, niskassa, selässä ja toistuvat päänsäryt, huimauksen sekä yleisen väsymyksen.

Kaikki kehomme solut ovat sähköisesti latautuneita ja hyvinvoivilla soluilla tämä lataus on negatiivinen ja jota ympäröi positiivinen varaus. Kehossamme toimii täysin välttämätön ja normaali magneettikenttä. Ulkopuolisen magneettisen energian lisäyksellä voidaan tehostaa kehon omien parantavien voimien toimintaa. Magneetit eivät itsessään ole parantavia, vaan niillä voidaan elvyttää kehon solujen toimintaa siten, että veren hapenkuljetuskyky lisääntyy magnetismin vaikuttaessa veren sisältämään rautaan. Näin verenkierto ja aineenvaihdunta saavat mahdollisuuden elpyä.

Magneettiterapialla voidaan helpottaa myös sitä epätasapainoa, joka saattaa aiheutua vaihtovirralla toimivien sähkölaitteiden aiheuttamasta keinotekoisesta, vaihtuvasuuntaisesta, sähkömagneettisesta kentästä. Nämä kentät saattavat häiritä kehomme oman sisäisen magneettikentän tasapainoa.

Magneettiterapia on yleisesti hyväksytty hoitomuoto jo yli 45 maassa. Sen suosio hoitotyössä kasvaa joka puolella maailmaa sairaaloissa ja klinikoilla sekä myös itsehoidossa erityisesti turvallisuutensa, edullisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta. Maailman terveysjärjestö WHO on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan staattinen magneettikenttä ei aiheuta minkäänlaista terveysriskiä. Mitään komplikaatioita ei ole liioin raportoitu staattisten magneettituotteiden käytöstä.

Tiettyjä kayttörajoituksia tuotteilla toki on ja siten magneettiterapeuttisia tuotteita ei yleensä suositella käyttäväksi seuraavissa tilanteissa:

  • jos henkilöllä on sydämentahdistin
    - magneettisuus voi tyhjentää laitteen patterit, samoin insuliinipumppu
  • tai muu sähkölääkinnällinen laite
  • raskaana oleville ei suositella magneettituotteiden käyttöä raskauden aikana varmuuden vuoksi.

Magneettiterapia eivät tuo mitään vierasta ainetta kehoon eikä sillä ole todettu olevan sivuvaikutuksia. Kehon itsessäänkin tiedetään kehittävän negatiivisen magneettikentän nopeuttamaan parantumista. Muun muassa elämäntavoista, stressistä ja ravinnosta riippuen sen kyky parantaa itseään voi olla häiriintynyt. Magneettiterapiasta on todettu olevan apua erityisesti kipujen ja verenkierto-ongelmien hoidossa sekä sen rentouttavan vaikutuksen vuoksi myös unettomuuden ja ahdistuneisuuden vähentämisessä. Yhdysvaltojen lääkintöhallitus FDA on suositellut magneettiterapiaa jo yli 30 vuoden ajan ensisijaisesti kipujen ja luunmurtumien hoitoon.

USA:ssa on saatu merkittäviä tuloksia magneettiterapian positiivisesta vaikutuksesta mm.dementian ja Alzheimerin taudin hoidoissa, sillä tieteellisissä tutkimuksissa tämän hoitomuodon on todettu elvyttävän aivosoluja. Tutkijat arvioivat modernin magneettiterapian tuovan tulevaisuudessa suuria mahdollisuuksia ennen parantumattomien sairauksien hoidoissa. Tieteellistä tutkimusta tehdään jatkuvasti joka puolella maailmaa ja mm. kroonisista kivuista, fibromyalgiasta, nivelrikoista ja neuropatiasta kärsivien on todettu kliinisissä tutkimuksissa saavan merkittävää apua magneettiterapiasta. Magneettiterapian ei väitetä parantavan,vaan tasapainoittavan ja tukevan kehon omaa kykyä parantaa itse itseään. Näin on itseasiassa tämä ihmiskunnan vuosituhansien ajan käyttämä luonnollinen menetelmä aina toiminutkin.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy