Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Intialainen päähieronta rentouttaa sekä kehon että mielen

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha rentouttava hoitomuoto, jota edelleen harjoitetaan Intiassa ja nykyisin länsimaissa. Suomeen intialainen päähieronta (IPH) tuli 90-luvun lopulla Englannin ja Irlannin kautta.

Käsittelyn toimivuus ja nopeavaikutteisuus ovat taanneet sen, että laji on saanut melkoisen suosion.

Hyviä syitä on monia:

  • IPH voidaan toteuttaa lähes missä tahansa
  • Riisumista tai hierontaöljyjen käyttöä ei tarvita
  • Käsiteltävä istuu selkänojallisella tuolilla
  • Käsittelyn aikana ja kauan sen jälkeen mielessä vallitsee syvä rauha

Tämän päivän kiireiselle ihmiselle kunnollinen syvärentoutus on tervetullut vaikkapa työpäivän lomassa. Nykyisin on ollut mukava huomata miten työnantajat suhtautuvat myönteisesti työaikana tapahtuvaan terveyden ylläpitämiseen. IPH on saavuttamassa sijaa työpaikoilla hyvänä ajatusten selkiyttäjänä, keskittymiskykyä lisäävänä ja kokonaisvaltaisesti energisoivana hoitomuotona.

Aikaa käsittelyyn kuluu n. 30 min ja olo on seesteinen ja rauhallinen kuin kunnollisen yöunen jälkeen. Käsittelyn keinoin voidaan myös hoitaa erilaisia vaivoja, haittoja jopa sairauksia esim. toistuvat päänsäryt (taustalla voivat  olla rasittuneet silmät ja näyttöpäätetyö), migreeni, unettomuus, jännittäminen yleensä tai lihasjännitykset ja kivut. Masentuneet ovat myös saaneet apua hoidosta.

Käsittelyllä pyritään sekä miellyttävään rentoutukseen että päänalueen verenkierron parantamiseen. Käsittely on erittäin monipuolinen ja ulottuu myös niska ja hartia-alueelle, käsivarsiin, korviin ja kasvoihin. IPH voidaan toteuttaa lähes kaikille. Terapeutti saattaa joskus pyytää asiakasta kysymään lääkäriltänsä, onko Intialainen päähieronta hänen kohdallaan sopiva hoitomuoto. Näin ainakin vakavampien sairauksien kohdalla

T:mi GenKi
Meeri Lappalainen
www.meeri.net
Puh. 040 5080 247

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy