Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Ilmentävätkö kasvosi sisintä olemustasi?

 

CONQUEST KASVOHIERONTA

  • kohottaa kasvot sekä mielen
  • energisoiva, korjaava käsittely
    • kiinteyttää
    • rentouttaa
    • nuorentaa

On ammatteja, joissa ilmeen näkyminen on eduksi, ellei jopa välttämätöntä - ajatellaanpa vaikka esiintyviä taiteilijoita/ kouluttajia tai palveluammatissa työskenteleviä. Ärtynyt tai hapan kasvojen ilme viestii paljon.

Jos kasvojen viesti on jollain tavoin epämiellyttävä - emme hakeudu sellaisen henkilön kanssa kontaktiin. Valitsemme aina sen henkilön, jonka kasvot näyttävät ystävällisiltä.

CONQUEST -menettelyn avulla on mahdollista vaihtaa vapaalle ja vapauttaa elämän aikana kertyneiden tunteiden syövyttämiä ilmeitä - ja saavuttaa jälleen se rento olotila, jonka koimme kauan aikaa sitten.

Kun psykologit yrittävät ottaa selville, mikä ihmisen mielestä on olennaista kauniille ja komeille kasvoille, nousee listan kolmeksi yleisimmäksi vastaukseksi seuraavat ominaisuudet: Että kasvot ovat rentoutuneet. Kasvot ovat symmetriset. Kasvot ovat eloisat (eloisuudella vastanneet tarkoittivat, että kasvojen ilmeet muuttuvat kiinnostuksen mukaan heidän keskustellessaan toisen henkilön kanssa.)

Kasvojen energisoiva / korjaava käsittely:

Kasvojen lihaksisto käsitellään yksityiskohtaisesti rentouttaen, käyttämällä hyväksi akupainantaa, energiameridiaanien käsittelyä, luonnollista energiavirtausta ja hierontaa.

Näin suoritettavalle terapialle olen rekisteröinyt nimen Conquest. Menetelmällä pystytään kohentamaan ulkonäköä luonnollisesti ilman kemikaaleja tai sähköisiä laitteita.

Muutakin kuin kauneusarvo

Tulosta on syntynyt myös tuntopuutosten hoidossa (leikkaukset ja halvaukset) sekä korvaongelmissa (mm. humina ja tinnitus).

Lihasten rentoutus voidaan ulottaa hygienisesti myös suun sisäpuolelle. Nenä- ja poskiontelot avautuvat ja purentalihakset rentoutuvat, samoin nielu ja kurkku.

Hoito:

Suoritetaan makuuasennossa eikä riisumisia tarvita. Käsittelysarjan aikana käydään läpi lihakset myös päässä, kaulassa, niskassa ja yläselässä.

Koko hoitosarja sisältää viisi-kymmenen puolentoista tunnin pituista hoitokertaa (5-10 x 1,5h).
Käsittely on todettu erittäin miellyttäväksi ja rentouttavaksi.
Lopputuloksena virkeä, seesteinen ja energinen olotila – joka näkyy!!

Pystytkö kommunikoimaan sanattomasti?

Rasittuneisuus ja kivut, tilapäiset tai pitkäaikaiset sairaudet jättävät jälkeensä kasvoihimme. Samoin rankat henkiset kokemukset - pettymykset ja turhautuneisuus koti- tai työelämässä voi jättää kasvoihimme jälkiä, joiden toivoisimme katoavan. Ei niinkään suuret - vaan pienet eleet ovat niitä, jotka merkitsevät meille usein niin paljon.

Miten ilme kasvoilla muuttuu?

Jäykkiä kasvojen ilmeitä voimme pehmentää ja kiinteyttää veltostunutta ihoa ilman plastiikkakirurgin veistä - turvallisesti!

Jos lihas on jännittynyt akupisteessä energiavirtaus tukkeutuu, verenkierto ja solujen aineenvaihdunta häiriintyy. Pisteen ympärillä esiintyy kovia ja velttoja alueita tai turvotusta. Akupainannalla ja energiaa välittämällä saadaan energia virtaamaan vapaasti ja tuomaan ravintoa sekä iholle että lihaskudoksille.

Rypyt ja uurteet madaltuvat ja häipyvät tiettyyn rajaan asti tämän käsittelyn johdosta. Jo ensimmäinen käsittely antaa näkyvän tuloksen - kasvot ovat eloisat, virkeät ja nuorekkaammat!

Pienikin jännityksen laukeaminen näkyy välittömästi kasvojen parempana ihon värinä ja valoisampana ilmeenä. Kasvohieronnan vaikutukset ulottuvat siis koko kehoon ja mieleen.

Parasympaatinen hermosto laukaisee kosketuksen vaikutuksesta rentoutumiseen liittyviä toimintoja; hengitys hidastuu, verenpaine laskee, sydämen lyönnit tasaantuvat, adrenaliinitaso laskee ja endorfiinien tuotanto kasvaa.

Tehotipat omasta elimistöstä

Conquestissa käytettävät menetelmät saavat energian virtaamaan esteettömästi. Aineenvaihdunta vilkastuu, verenkierto vilkastuu parantaen ja ylläpitäen ravinteiden saantia solutasolta. Lymfakierto vilkastuu ja poistaa kuona-aineita kehosta (helpottaa turvotusta). Kasvojen kudokset kiinteytyvät, ihon väri kirkastuu ja tummat silmänympärykset vaalenevat.

Conquestissa käsitellään tiettyjä akupisteitä myös kehon alueella (käsistä ja jaloista), hoidettava rentoutuu perusteellisesti ja useimmat nukahtelevat lempeässä käsittelyssä.

Conquest -terapeutit

Kaikki Conquest-hoitoa antavat terapeutit ovat kykeneviä käyttämään toiminnassaan luonnollista energiavirtausta, akupainantaa ja pikkutarkkaa lihasten kiinteytyshierontaa. Nämä terapeutit voivat tulla myös esitelmöimään aiheesta tarkemmin asiakkaan järjestämiin tilaisuuksiin. Näissä tapaamisissa käsitellään mm. ravinto, kivennäis- ja hivenainevaikutuksia arkielämän tasolla, opastaen, miten jokainen voi itse hyödyntää ja hoitaa oikealla ravinnolla hyvinvointiaan ja ulkonäköään.

Tällä hetkellä (talvi 2007) Conquest-hoitoa antavia on n. 30 kpl ympäri Suomen. Kurssitiedot: www.meeri.net sivuilta tai puhelimitse gsm 040 - 508 0247.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy