Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Satulatuoli-istunta

ISTUMAERGONOMIA JA SATULATUOLIT

Nykyinen elämäntapamme on istuva. Istumme työmatkan, työpäivän ja usein illan sohvalla. Ihmisen ruumiinrakenne ei ole tottunut näin suureen istumiseen ja se aiheuttaakin lukuisia selkä- ja hartiaongelmia. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat suurin sairaslomia aiheuttava ryhmä nykypäivän Suomessa. Ergonomian tärkeys on huomattu jo useilla työpaikoilla, mutta sen tärkeyttä ei voida koskaan korostaa liikaa.

Satulatuoli-istunta

Ergonominen vaihtoehto tavalliselle työpisteelle on satulatuoli ja korkeussäädettävä työpöytä. Satulatuolin persoonallinen ulkonäkö ei ole vain esteettinen kysymys, vaan se on tarkan tutkimuksen ja pitkäaikaisen tuotekehityksen tulos. Satulatuolin kehitys on lähtenyt liikkeelle ratsastussatulan ergonomiasta ja ratsastajien hyvästä ryhdistä. Hyvä ryhti ei ole vain kaunis, vaan se myös edesauttaa hengityksen syvenemistä ja virkeyttä. Painon asettuminen istuinkyhmyille lihasten sijaan elvyttää jalkojen nestekiertoa ja vähentää suonikohjujen ja selluliitin syntymistä. Ergonominen satulatuoli parantaa istujansa ryhtiä, poistaa selkäkipuja sekä on persoonallinen sisustuselementti kotona tai toimistossa.

Eläköön se pieni ero!

Satulaa muistuttavilla selkänojattomilla tuoleilla on hyvin vankka terveydestään huolehtivien käyttäjien joukko Suomessa ja ympäri maailman. Savolainen Easydoing / Salli Systems on vuosien varrella tehnyt suurta kehitystyötä istumaergonomian parissa. Salli Systems tarjoaa ainoana satulatuolivalmistajana sekä miehille että naisille suunnattuja tuoleja. Naisten suosikin Classicin istuin on yksiosainen kun taas molemmille sukupuolille sopivissa Twin- ja MultiAdjuster tuoleissa istuin on jaettu kahteen osaan.

Työtasojen korkeuden tärkeys

Normaalia toimistotuolia korkeampi satulatuoli edellyttää myös työtasojen nostoa. Tämä olisi hyvä huomioida jo työpistettä suunnitellessa. Satulatuolin voi hankkia myös kaveriksi normaalille työpisteelle, jonka korkeutta voidaan nostaa erikoissuunniteltujen korokeholkkien avulla. Salli tuoteryhmään kuuluu myös ergonomisia korkeussäädettäviä työpöytiä. Mekaanisesti tai sähköisesti säädettävissä pöydissä on "mahakolo", joka antaa paremman tuen käsille ja olkapäille.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy