Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta perustuu myös ikivanhaan kiinalaiseen lääketiteteeseen.

Kokonaisvaltainen hermoratahieronta on koko kehon ääreishermoston tehokuntoutus -käsittelyä, jossa huomioidaan pitkittäis-, poikittaishermoradat, isot-, pienet-, keski-, ja väliaivot sekä aistit. Hoidolla kuntoutetaan ääreishermosto niin hyvin, että saadaan keskushermosto toimimaan kunnolla eli aivot huolehtimaan tehtävistään. Hermoratahieronta elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa kehoa, joten hoidon jälkeen voi ilmaantua ns. piilovaivoja kehon puhdistuessa kuona-aineista ja myrkyistä. Oireet ovat ohimeneviä, joka on hyvä viesti keholta ja oireet katoavat hoidon jatkuessa. Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin - päästä sormiin paina ja pyöritä menetelmin. Hoito sopii pääsääntöisesti kaikille ja kaikenikäisille, poikkeuksena raskaus ja äskettäin tehty kirurginen toimenpide.

Mihin auttaa?

Hermoratahieronta auttaa lihasvaivoista useimpiin, kroonisiin sairauksiin sekä särky ja kiputiloihin, esim. päänsärky, niska- ja hartiavaivat, selkäkivut, allergiat, reuma, vatsavaivat, ruoansulatushäiriöt, unettomuus, puutumiset, migreeni, hermosärky, maksavaivat, kilpirauhasen toimintahäiriöt, gyne- ja eturauhasvaivat, munuais- ja sydäntaudit jopa halvaantumiset. Kehon hyvä hermostus ennalta ehkäisee vakaviakin sairauksia.

Kuinka usein hierontaa?

Hermoratojen kuntoutus vaatii aikaa. Hoitokerta kestää 1,5-2,5 tuntia. Hoidon jälkeen on hyvä varata aikaa pieneen lepohetkeen. Käsittelyn tehostamiseksi suositellaan aloitus hoitosarja 5-10 kertaa viikon välein, tällä tavoin saadaan kehon hermosolut toimeliaiksi ja hoidon piiriin ja maksaentsyymi kanta elpymään sekä solun sisäinen tasapaino palautumaan. Tämän jälkeen hoitoa jatketaan yksilöllisesti n. 2-4 viikon välein.

Mihin hoito perustuu?

Hermoratojen tehokuntoutus perustuu fysiologiaan. Hoito auttaa tehokkaasti saavuttamaan kehon tasapainotilan, jolloin se on puolustuskykyisempi, ravinteiden imeytyminen paranee, erityselinten toiminta tehostuu ja hormonitoiminta tasoittuu eli keho elpyy parantamaan itsehäiriintynyttä toimintaansa, jolloin vaivat helpottuvat ja paranevat, eivätkä uudet vaivat pääse ns. asettumaan taloksi.

Lähde
Itä-Suomen Hermoratahieroja Opisto.
Kouluttaja Sinikka Haaranen, 050 382 0913

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy