Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Suklaa pitää aivot kunnossa
Suklaa pitää aivot kunnossa

Yksityisen, amerikkalaisen karkkiyhtiön Mars Inc:in rahoittaman tutkimuksen mukaan suklaa saattaa vauhdittaa aivotoimintaa ja hidastaa sen rapistumista.

Kyseessä ei valitettavasti ole Suomessa kaupanhyllyltä jollakin kolikolla saatava maitosuklaapatukka. Tutkimuksen suklaa oli flavonoideja täynnä olevaa nestemäistä erikoissuklaata. Mutta yhtä kaikki, mikä ihana syy syödä suklaata: huolehdin aivojeni kunnosta.

Tutkimuksessa huomattiin, että Mars yhtiön erikoissuklaa lisää aivojen verenkiertoa ja näin saattaa edistää sen hyvinvointia. Aikaisemmat kliiniset tutkimukset olivat osoittaneet, että kyseisellä suklaalla saattaa olla myös sydämen ja verisuonien terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Kyseistä erikoissuklaata myydään Amerikassa CocoaVia -nimisen brändin alla. Ennen kuin kukaan ryntää puhelimeen ja tilaa Amerikan serkulta matkalaukullisen CocoaViaa, tutkijat muistuttavat lisätutkimustarpeesta ja suklaan sisältämistä kaloreista. Suklaa, olipa se sitten erikoissuklaata täynnä hyödyllisiä flavonoideja tai ei, on aina suklaata, ja suklaa pitää sisällään paljon kaloreita.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy