Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Painonpudotuksen kikka kolmonen
Painonpudotuksen kikka kolmonen

Jokainen toivoo löytävänsä sen kikka kolmosen, jonka avulla laihtuu, nuorentuu ja löytää uuden sävelen elämäänsä.

Kuinka ollakaan, kanadalaiset tutkijat väittävät keksineenä juuri tällaisen superjujun. Tällä jujulla ei kuitenkaan löydetä tietä ikuisen nuoruuden lähteelle tai rikastuta, mutta sen avulla laihdutaan helpommin ja nopeammin.

    Mikä sitten onkaan tämä ihmeaine, kikka, jonka avulla on mahdollista löytää tuo kadotettu uuma uudelleen? Se ei ole vain yksi aine vaan kaksi: kalsium ja D-vitamiini.

Tohtori Angelo Tremblay ja hänen tutkijakollegansa Quebec`s Laval yliopistosta väittävät, että kalsium häiritsee rasvan varastoitumista ja auttaa kroppaa polttamaan rasvaa nopeammin. Se myös hillitsee ruokahalua. Heidän mukaansa moni ylipainoinen nainen kärsii kalsiumin puutostilasta.

Päätelmänsä he perustavat kokeeseen, jossa 63 todella ylipainoista naista ottivat 15 viikon aikana kaksi 600 mg kalsiumtablettia ja 200 IU D-vitamiini päivässä. Heidän päivittäinen kalorimääränsä pieneni 700 kalorilla. Ja lisäksi heidän huono kolesteroliarvonsa pieneni ja hyvä kohosi.

Tosi asia on, että tämäkään keino ei ole oikotie onneen. Ainoa tapa laihtua on kuluttaa enemmän kuin syö. Kalsium ja D-vitamiini ovat tätä peruskeinoa tukevia asioita ja tämän tutkimuksen mukaan prosessia nopeuttavia.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy