Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Suomen Palvelutaksit Ry - Palveluliikennettä vuodesta 1973

Invataksista Palvelutaksiin

Suomen Palvelutaksit Ry on suomalaisten invataksien etujärjestö. Järjestö perustettiin vuonna 1975 nimellä Suomen Invataksit Ry, valvomaan invataksiyrittäjien etuja. Yhdistyksen nimi haluttiin vaihtaa kuvaamaan paremmin sitä työtä, jota invataksit tekevät ja nimeksi tuli vuonna 1998, Suomen Palvelutaksit Ry. Jäsenmäärä on vakiintunut noin sataan yrittäjään.

Invataksien tehtävä

Invataksiautoilu alkoi Helsingissä ja Turussa 1973. Invataksien työnkuva on ollut alusta asti poikkeava nk. tavallisiin takseihin verrattuna. Palvelun osuus on korostunut erityisesti asiakkaiden vammaisuuden ja liikuntarajoittuneisuuden takia. Invataksit ovat aina korostaneet hyvän ja turvallisen palvelun merkitystä kuljetustapahtumassa.

Tulevaisuuden kehitys

Yhteiskunnassamme on tapahtunut suuria muutoksia henkilö- ja joukkoliikenteeseen liittyvissä palvelutilanteissa. On syntynyt erilaisia palveluketjuja, joissa asiakkaan kuljetus on vain yksi palvelutapahtuman osa. Tämä kehitys tulee jatkumaan voimakkaana ja yhdistys haluaa olla aktiivisesti mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakkaan ja yhteiskunnan tarpeista lähteviä, laadukkaita kuljetuspalveluja. Yksilöllisyys, turvallisuus ja ammattitaitoinen palvelu ovat valttimme.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy