Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Palvelutaksit - monessa mukana

Kuljettaja palvelu-tehtävässä

Palvelutaksin kujettajalta vaaditaan paljon muutakin kuin kaupungin tuntemus ja autonkäsittelytaito. Kuljettajan on kyettävä palvelemaan mitä erilaisimpia asiakkaita, mitä erilaisimmissa tilanteissa. Samalla kun kunnallisia palveluja on vähennetty, ovat kuljettajien tehtävät lisääntyneet. Kuljettaja avustaa usein asiakasta pukeutumisessa, riisuutumisessa, pyörätuoliin siirtymisessä yms. Palvelutaksin kuljettajan on kyettävä selviytymään kaikista vammaisen asiakkaan palveluun liittyvistä tehtävistä.

Kuljettaja/asiakas-suhde on useinkin erittäin läheinen ja luottamuksellinen.

Monelle asiakkaalle palvelutaksi on henkilökohtainen avustaja ja luottamushenkilö. Asiakasta avustetaan pankissa, apteekissa, kaupassa, virastoissa. Monille asiakkaille palvelutaksin kuljettaja onkin lähes perheenjäsen.

Yhteistyötä

Kyetäkseen palvelemaan mahdollisimman hyvin asiakkaitaan palvelutaksit tekevät usein yhteistyötä terveyspalveluhenkilöiden ja sosiaalikeskusten jne. kanssa. Tilaisuuksissa perehdytään eri osapuolten ongelmiin ja pyritään luomaan yhdessä entistä parempia palveluita.

Lopuksi

Palvelutakseilla on usein pitkälle tulevaisuuteen tilauksia ja aikavarauksia, autoa ei saa samanlaisella varausajalla käyttöönsä, kuin tavallista taksia. Näin ollen auto kannattaa tilata mahdollisimman ajoissa, jotta pystytään sovittamaan eri tilaukset yhteen ja saadaan järjestettyä mahdollisimman monelle asiakkaalle tarvittava ja sopiva palvelu.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy