Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Sothys – ammattikosmetiikan edelläkävijä
Sothys – ammattikosmetiikan edelläkävijä

Sothys on ammattikosmetiikkasarja, jonka toiminnan ydin ovat kauneushoitola ja kosmetologin kädet. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kasvo- ja vartalohoitoja sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon. Tuotevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi: kasvojen hoitotuotteet eri ihotyypeille, vartalotuotteet, miesten tuotteet, aurinkotuotteet (sis. sekä UVA- että UVB-suojan) sekä yksilölliset meikit.

Katsaus historiaan:

Sothys Group on ranskalainen perheyritys, jonka juuret ovat pienessä Brive-la-Gaillarden kaupungissa. Sothysin menestystarina alkoi vuonna 1946, kun Dr. Hotz kehitti ampullit, jotka yhä vieläkin ovat tärkeä osa hoitolahoitojamme. Yrityksen kansainvälistyminen alkoi jo 1950-luvun alkupuolella, kun Sothys tuotteet tulivat Suomeen. Suomea seurasivat Guatemala ja Iran; nykyisin Sothys tuotteet ovat myynnissä jo yli 110 maassa!

Teknologia, innovaatio, laatu… toiminnan perusedellytykset:

Sothys tuotteet valmistetaan tarkasti valvotuissa laboratorio-olosuhteissa, huolella valituista raaka-aineista, tieteellisten tutkimusten perusteella. Tuotantolaitos noudattaa tiukkoja GMP-säädöksiä (Good Manufacturing Practices, Hyvät tuotantotavat) sekä OHSAS 18001 sertifikaatin mukaisia työturvallisuusehtoja. Uusia tuotteita/raaka-aineita kehitetään bioteknologian avulla, jolloin niiden allergiaa aiheuttavat ominaisuudet saadaan minimoitua. Ennen markkinoille tuloa tuotteet testataan koeryhmissä. Vuonna 2001 Sothys sai arvostetun ISO9001 laatusertifikaatin, joka on osoitus tiukasta laadunvalvonnasta valmistusprosessin kaikissa vaiheissa.

Uusin aluevaltaus on Sothys Groupin omistama kasvitieteellinen Auriacin puutarha, jossa myös valmistetaan orgaanisia raaka-aineita kosmetiikkatuotteissa käytettäväksi. Vuonna 2008 lanseerattu, Ecocertin hyväksymä orgaaninen luonnonkosmetiikkalinja Beauty Garden by Sothys tarjoaa luonnonmukaista hemmottelua hoitolassa sekä kotona. Hoitolinjan ydin on ainutlaatuinen ihon kosteutta aktivoiva kasviyhdiste: VMA ™ (Activator Moisturizing Vegetal™), joka suojaa ihoa ennenaikaista ikääntymistä ja ulkoisia ärsytystekijöitä vastaan. VMA ™ -yhdiste sisältää kolme tehokosteuttavaa, orgaanista raaka-ainetta: kirsikan nuput, väinönputki ja orapihlaja, joihin on lisäksi yhdistetty ainutlaatuinen kasvipohjainen glyseriini. Hoitolinjaan valittujen laventelin ja rosmariinin eteeristen öljyjen luonnollinen ja raikas tuoksu lisää hoitolinjan tuotteiden käyttömukavuutta ja vaikutusta, orgaaninen auringonkukkaöljy puolestaan sisältää runsaasti ihon tarvitsemia omega-6 ja -9 rasvahappoja sekä kosteuttaa ihoa.

Yksilöllinen ratkaisu ihonhoitoon:

Monipuolinen hoito- ja tuotevalikoima takaa tehokkaan ja yksilöllisen hoitotuloksen kaikille ihotyypeille. Hoitolassa tarjoamme perushoitojen lisäksi kausittain vaihtuvia trendihoitoja, vartalohoitoja sekä tehokkaita erikoishoitoja, joista löytyy myös rentouttava hoito miehille. Erikoishoidot ovat Sothysin suuri vahvuus ja niihin on kehitetty aivan oma hierontamenetelmä. Digi-Esthétique® hieronta on yhdistelmä itämaista sormipainallustekniikkaa sekä länsimaista muokkaus- ja sivelyhierontaa. Kun kokonaisvaltaisen rentouttava hieronta yhdistetään tehokkaisiin ammattituotteisiin, saadaan aikaan nautinto, jota Sothys kutsuu erikoishoidoksi. Hoitokokonaisuuden viimeistelevät tehokkaat kotihoitotuotteet, joilla pystytään ylläpitämään hoidon vaikutusta kotona. Kuhunkin erikoishoitoon on saatavana oma kotihoitolinja, jonka tuotteet sisältävät samoja vaikuttavia tehoaineita kuin hoidossa käytetyt. Myös Sothys meikit tarjoavat yksilöllisen vaihtoehdon kaikille: käytämme omaa typologialuokitusta, jonka pohjalta voimme tarjota kullekin asiakkaalle hänen parhaita piirteitään korostavan värikokonaisuuden. Kaikki meikkituotteet sisältävät hoitavia aineita, jotka kosteuttavat, antavat suojaa, pehmentävät tai kiinteyttävät ihoa tuotteesta riippuen. Luomivärit myydään kolmen sävyn rasioissa, joihin voi itse valita mieluisat värit ja vaihdella niitä tarpeen mukaan.

SOTHYS LEGENDA:
THE GODDESS AND THE STAR
The Goddess and the Star
Sothys, star of the Egyptian sky.
So brilliant that Venus paled at her side
And caused her to fade into the night.
So beautiful that men venerated her as a goddess.
This is the name that the company Sothys
has chosen to bear.
A name evocative of eternal beauty and radiance.

Lisätietoja sarjasta:
Eurocosmetics Oy
p. 09-6229 450
asiakaspalvelu@eurocosmetics.fi
http://www.sothys.fi

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy