Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

BERNARD CASSIERE - Suo itsellesi nautinnollinen tauko arjesta...
BERNARD CASSIERE - Suo itsellesi nautinnollinen tauko arjesta...

Bernard Cassiere – tuotteet suovat ihollesi raikkaan henkäyksen ihonhoidon uusimmista trendeistä. Suklaa, kaakao, mausteet, sitruuna… Siinä teemoja ihonhoitolinjoillemme. Bernard Cassiere – tuotesarjasta löydät tuotteet ihosi hyvinvointiin niin kasvoille kuin vartalolle. Asiantuntevat Bernard Cassiere – kosmetologit hemmottelevat Sinua ja ihoasi ainutlaatuisilla erikoishoidoillamme!

Bernard Cassiere on 1990-luvun alussa lanseerattu ranskalainen kauneushoitolasarja. Bernard Cassiere on osa Sothys Group- konsernia, joka on tunnettu korkealaatuisista ihonhoitotuotteistaan. Vuodesta 2000 lähtien Sothys Group- konsernin pääjohtajan poika, Christian Mas, on toiminut Bernard Cassiere tuotesarjan johdossa. Hänen innovatiivisen luonteensa ansiosta Bernard Cassiere on saanut nuorekkaan ja modernin ilmeen ammattisarjojen joukossa.

Bernard Cassiere tuotteet ovat hyvin ajan hermolla. Tänä päivänä voidaan puhua ns. "cosmetofood": sta, jolla tarkoitetaan sitä, että kosmetiikkaan sisällytetään yhä enemmän ja enemmän vaikuttavia ainesosia elintarvikkeiden maailmasta. Trendinä on myös "palata luontoon", jolloin on myös luontevaa käyttää luonnosta saatavia kasvikunnan ainesosia. Bernard Cassiere on löytänyt upeita ainesosia Sinun ihosi parhaaksi.

Voisiko kasvohoito olla jotain vielä nautinnollisempaa?

Bernard Cassiere tarjoaa Sinulle mahdollisuuden nautinnolliseen taukoon arjesta: Suklaakasvohoito hoitaa ja hemmottelee! Todellakin, tässä hoidossa voit nauttia suklaan vaikutuksista sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Hoidon teho piilee tumman suklaan korkeassa kaakaomassapitoisuudessa (64 %), jonka runsaslukuisilla flavonoideilla on ihoa suojaava vaikutus. Hoidossa käytettävä suklaa on sitä aitoa tummaa suklaata. Suklaahoito sopii kaikille, miehille ja naisille, jotka haluavat hemmotella itseään!

Monsieur Christian Mas ei halunnut jättää suklaista teemaa ainoastaan Suklaakasvohoitoon. Niinpä hän kehitti yhteistyössä tiiminsä kanssa keväällä 2008 lanseeratun Rentouttavan Kaakao vartalohoidon, jossa vartalo kääritään lämpimään Suklaamousse-kääreeseen! . WWW-sivuiltamme löydät tietoa myös muista vartalohoidoistamme!

Bernard Cassiere hoitosarjana tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Yli 60 kotihoitotuotteesta ammattitaitoinen kosmetologisi löytää oikeat tuotteet juuri Sinun ihollesi. Erikoishoitoja on 10 erilaista, joista herkullinen Karpalo hoitomme on kevään 2008 tulokas. Mausteiseen vartalolinjaan kuuluu 13 kotihoitotuotetta sekä 3 vartalohoitoa.

Anna Bernard Cassieren lumota ihosi!

Lisätietoja:
Eurocosmetics Oy
p. (09) 6229 450
http://www.bernardcassiere.fi
asiakaspalvelu@eurocosmetics

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy