Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Kala on terveellistä
Kala on terveellistä

Tämä ei ole mikään epämääräinen, asioita suurenteleva kalavale.

Tämä on totta. Kala on erittäin terveellistä. Sitä kannattaa syödä mahdollisimman usein. Se ei ole ainoastaan sydänystävällistä. Kalan on todettu ehkäisevän myös ikääntymiseen liittyviä muistihäiriöitä.

Amerikkalaisten ja englantilaisten tutkijoiden mukaan kalan syönti yhdistettynä aktiiviseen elämäntyyliin pitää niin mielen kuin ruumiinkin hyvässä kunnossa. Elämälle tulee heidän mukaansa lisää pituutta ja mieli pysyy skarpimpana pelkästään tekemällä oikeita ratkaisuja ruokavalion suhteen.

PÄÄosaa tässä näyttelee Omega-3 rasvahapot. Omega-3 rasvahappojen tiedetään suojelevan sydäntä, verisuonia ja aivoja. Lisäksi se on liitetty myös nivelten kunnossa pysymiseen. Omega-3 rasvahapot poikkeavat muista rasvoista. Siinä missä meidän tulee välttää rasvoja ja rasvaisia ruokia, paljon Omega-3 sisältävät rasvaiset kalat kuten esimerkiksi lohi suositeltavia ja paljon terveellisempiä kuin niin sanotut kuivemmat eli ei-rasvaiset kalat (kuha, hauki, ahven, seiti).

Kalan syönti on siis hyväksi. Joka päivä sitä ei kuitenkaan kannata nauttia kaloissa olevan elohopean vuoksi. Mutta ei kalaa tästä syystä kannata välttääkään. Ja niille, jotka kammoksuvat pienintäkin viittausta elohopeaan, suosittelemme Omega-3 rasvahappoja pillereiden muodossa. Ainoa haittapuoli pillereissä on niiden maku – tai oikeammin niiden mauttomuus. Kyllä kala aina pillerin voittaa.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy