Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Vältä taudit - pese käsiäsi
Vältä taudit - pese käsiäsi

Ihanan pitkästä ja uskomattoman lämpimästä syksystä huolimatta flunssakausi koputtaa jo ovelle. Ei kestä enää kauaa, kun päivien lämpötilat alkavat lähestyä nollaa ja nenä alkaa vuotaa yhdellä jos toisella henkilöllä.

Varmin keino tulevia pöpöjä vastaan on tietysti totaalinen eristäytyminen ympäröivästä maailmasta, mutta koska yksikään meistä ei Howard Hughes, on käsihygieniasta huolehtiminen toiseksi paras vaihtoehto.

Pöpöt pistetään kuriin käsien pesulla. Tutkijoiden mukaan flunssavirukset pystyvät elämään ihossa (käsissä) peräti pari tuntia ja pöydän pinnalla tai jollakin muulla kovalla pinnalla 20 minuuttia. Mutta vettä ja saippuaa vastaan ne eivät osaa taistella.

Käsien puhtaudesta huolehtiminen ei siis ole neuroottista toimintaa. Se on viisasta ennaltaehkäisyä, mutta siinäkään ei kannata mennä överiksi. Antiseptisiä pesunesteitä ei tarvitse hankkia, pelkkä vesi ja saippua riittävät mainiosti. Eikä käsiä tarvitse olla jatkuvasti jynssäämässä. Hyvä hygienia merkitsee käsien pesua ennen ruuanlaittoa ja ruokailua, vessassa käymisen yhteydessä ja tietysti kotiin tultaessa sekä aina silloin kun ollaan oltu yhteydessä sairaisiin henkilöihin.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy