Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Syö itsesi kauniiksi
Syö itsesi kauniiksi

Kauneudesta on tullut nykyään yksi kaikkein tavoitelluimmista asioista. Ja jos Luoja sitä ei ole sinulle antanut, niin median vastaus tähän pulmaan on ollut yksiselitteisesti plastiikkakirurgin vastaanotto. Valitettavasti vain meillä kaikilla ei ole siihen varaa tai edes uskallusta.

 

Mutta onneksi joidenkin amerikkalaisten asiantuntijoiden mukaan tässä ongelmassa ei kirurgeja tarvita. Heidän mukaansa kauneus tulee sisältä päin. Ja tässä ei nyt todellakaan puhuta sisäisestä kauneudesta, vaan ulkoisesta ja erittäin pinnallisesta.

Nämä asiantuntijat vannovat ruuan nimeen. Heidän mukaansa meidän kroppamme reagoi ruokiin joko kaunistumalla tai rumenemalla. Yksinkertaista, vai mitä.

Selluliitista heidän mukaansa pääsee eroon syömällä mm. mangoja, ananasta, sitruunoita, viinirypäleitä ja manteleita sekä juomalla paljon vettä. Upea iho puolestaan saadaan nauttimalla vihreää teetä, vettä, mansikoita, mustikoita, tonnikalaa, lohta maitoa, kalkkunaa ja jogurttia. Kynsiä heidän mukaansa voidaan vahvistaa kanalla, kalalla, juustolla, kananmunilla, oliiviöljyllä ja appelsiineilla. Ja ilmeisesti nämä samat ruoka-aineet, jotka vaikuttavat edullisesti kynsiin tehoavat myös tukkaan vahvistaen sitä.

Terveellisen ruuan ja päivittäisen liikunnan lisäksi näiden asiantuntijoiden tärkeyslistalla on myös hyvä suoliston toiminta. Se heidän mukaansa saavutetaan omenilla, marjoilla, appelsiineilla, kukkakaalilla ja pähkinöillä.

Tällaisen ruokiin perustuvan ”kauneusleikkauksen” tulokset eivät tietysti ole heti nähtävissä. Mutta se ainakin on varmaa, että tällä tyylillä kaunistuva parantaa siinä samalla myös omaa terveyttää. Tätä ei välttämättä voida sanoa rintaimplanttien hankkijoita tai Botox-ruiskeiden ottajista.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy