Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Naisenkin sydämeen mennään vatsan kautta
Naisenkin sydämeen mennään vatsan kautta

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Englantilaisten tutkijoiden mukaan sama pätee myös naisiin - mutta sillä erotuksella, että naisten sydämiin mennään kotiruuan sijasta kalliin ravintolaruuan avulla.

Naiset rakastavat lahjoja. He ovat olleet aina, kautta vuosisatojen, lahjottavissa. Tämä, jos mikä on auttanut miehiä heidän valloituksissaan, mutta myös aiheuttanut kohtuutonta tuskaa. Sillä mikään ei huononna miehen arvoa naisen silmissä nopeammin kuin tämän kyvyttömyys ostaa oikeanlaisia lahjoja. Nyt tämä naisten pieni omituisuus on sitten todistettu myös tieteellisesti.

Lontoossa sijaitsevan University College Londonin tutkijat pirstoivat kosiskelun ja seurustelun erilaisiin matemaattisiin kaavoihin. Ja tutkiessaan tutkimustensa lopputuloksia, he huomasivat, että seurustelussa ja naisten tunteiden voittamisessa oli määrättyjä lainalaisuuksia.

Yksi tärkeimmistä oli, että miesten antamat halvat lahjat eivät toimi. Niillä saattoi olla jopa negatiivisiakin vaikutuksia. Kalliitkaan lahjat eivät ole välttämättä hyviä. Niitä naiset tietysti ottavat ilomielin vastaan, mutta kalliit lahjat houkuttelevat niin onnenonkijoita kuin oman etunsa tavoittelijoitakin. Lisäksi miehet eivät mielellään anna naisille kalliita lahjoja, paitsi jos ovat todella vakavissaan tämän suhteen ja jos suhde on kestänyt jo pitempään.

Englantilaisten tiedemiesten mukaan parhaita lahjoja naisen sydämen voittamiseksi ovat kalliit ravintolaillalliset, konsertit ja teatteri. Tarjoamalla naiselle laadukasta, tasokasta ja suhteellisen kallistakin elämystä mies on aina ”voittaja”. Jos nainen ei ole kiinnostunut hänestä, nainen ei todennäköisesti ota lahjaa vastaan ja mies säästää selvää rahaa. Ja jos nainen hyväksyy kutsun, niin myös mies pääsee nauttimaan lahjastaan eli hyvästä ruuasta, musiikista tai teatteriesityksestä.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy