Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Tupakka tappaa - seksinkin
Tupakka tappaa - seksinkin

Englantilaisen the British Medical Associationin raportin mukaan tupakointi vahingoittaa suurin piirtein kaikkia seksuaalisuuden ja seksin osa-alueita. Se saattaa tappaa jopa itse seksinkin.

Raportti väittää, että 30 – 50 -vuotiaista brittimiehistä peräti 120 000 on täysin impotenttia tupakoinnin vuoksi.

The British Medical Associationin raportista käy myös ilmi, että tupakoivien miesten sperma on heikompilaatuista kuin tupakoimattomien ja siinä olevien siittiöiden määrä on paljon pienempi. Tämän lisäksi tupakoivilla miehillä on todettu olevan enemmän epämuodostuneita siittiöitä kuin tupakoimattomilla.

Tupakoivat naiset eivät pääse yhtään vähemmällä. Naisille tupakointi aiheuttaa lapsettomuutta, keskenmenoja ja monia erilaisia syöpiä. Lisäksi tupakoivat naiset eivät reagoi yhtä hyvin lapsettomuushoitoihin kuin tupakoimattomat.

Raportti kiinnittää huomiota myös passiiviseen tupakointiin ja sen aiheuttamiin suuriin ongelmiin. Passiivinen tupakointi on pahasta varsinkin lapsille. Odotusajan tupakoinnin on todettu vaurioittavan sikiötä ja vanhempien tupakointi on liitetty yhdeksi mahdolliseksi syyksi vauvojen kätkytkuolemiin sekä lasten hengitystiesairauksiin.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy