Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Parempaa paranajoa
Parempaa paranajoa

Hyvin usein näkee miehiä, joilla on kaulassaan ja naamassaan - siellä täällä - pieniä punaisia näppylöitä.

Ilmeisestikään nuo näppylät eivät voi olla finnejä, sillä nämä miehet ovat jo aikoja sitten ohittaneet teini-iän ja kaikki ne ihon epäpuhtaudet, joita puberteetti tuo tullessaan. Näitä punertavia pisteitä lähemmin tarkasteltaessa niiden alkuperäksi paljastuu, hyvin usein, joka-aamuinen rituaali – parranajo.

Aamuisin miesten naama on kovalla koetuksella. Orastavan sänkikasvun poisjyystäminen on raakaa puuhaa, jossa kaulan ja kasvojen herkkä iho ärsyyntyy helposti. Ihon ärsyyntyminen ei ole kiinni partavaahdon hinnasta eikä partakoneen merkistä vaan oikeasta ajotekniikasta. Parranajo on siis tekniikkalaji.

Auttaaksemme raavaita miehiämme, olemme koonneet tähän ihotautilääkäreiden neuvoja miellyttävämpään parranajoon. Seuraamalla näitä ohjeita herkkäihoisinkin mies pääsee vähemmillä näppylöillä.
 
1. Pese aluksi kasvot mahdollisimman kuumalla vedellä.
2. Levitä sitten partavaahto kasvoille ja kaulalle. Anna partavaahdon vaikuttaa viitisen minuuttia, jotta partakarvat pehmenisivät. Odotellessasi voit pestä vaikka hampaat.
3. Aja parta kasvoilta alaspäin suuntautuvilla vedoilla.
4. Aja parta kaulasta ylöspäin suuntautuvilla vedoilla.
5. Jos iho on ärsyyntynyt ajon jälkeen, levitä sille joko kosteus- tai hydrokortisonivoidetta.
6. Vaihda parranajokoneen terä tarpeeksi usein, joka kolmas tai neljäs ajokerta. Sähköparranajokoneen terä on hyvä vaihtaa vähintään kerran vuodessa.
7. Huuhtele parranajokone huolellisesti käytön jälkeen kuumalla vedellä ja laita se kaappiin kuivumaan. Suihkuun tai altaaseen jätetyt puhdistamattomat terät ovat bakteerimagneetteja, joilla ajettaessa iho ärsyyntyy helpommin.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy