Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Kurvikkaat naiset ovat muita terveempiä
Kurvikkaat naiset ovat muita terveempiä

Sehän on tunnettua, että miehet kuolaavat naisten kurvien perään, mutta että luontokin suosii niitä. Tanskalaisen tutkimuksen mukaan marilynmonroemaiset, tiimalasikurvit omaavat naiset ovat muita terveempiä ja elävät pitempään.

Onneksi tässä ei puhuta silikonien avulla tehdystä illuusiosta, vaan ihan rehellisestä rasvasta ja omenavartalolihavuudesta vastaan päärynävartalolihavuus.

Tanskalaistutkijat väittävät että naiset, joilla on uuma ja pyöreä takapuoli sekä reisialue eli omaavat niin kutsutun päärynä- tai tiimalasivartalon, sairastuvat omenavartaloisia kanssasisariaan harvemmin sydäntauteihin, diabetekseen tai korkeaan verenpaineeseen. Syy kurvikkaiden naisten hyvään terveyteen löytyy näiden tutkijoiden mukaan takapuolen alueelle jymähtäneestä rasvasta ja sen tuottamasta Adiponektiini-nimisestä hormonista.

Me tarvitsemme Adiponektiinia. Adiponektiinin puute liitetään erittäin läheisesti diabetekseen, sydän- ja verisuonitauteihin, stressiin, masennukseen, metaboliseen oireyhtymään sekä insuliiniresistenssiin. Toisin kuin lantion alueelta löytyvä rasva, vatsanseudulle kerääntynyt ihra ei tuota Adiponektiinia vaan työntää rasvahappoja meidän verenkiertoomme vaurioittaen herkkää insuliinitasapainoamme ja nostaen sydäntaudin ja diabeteksen riskiä.

Tutkimuksen johtajan Berit Heitmannin mukaan heidän löytönsä ei tarkoita sitä, että mitä isommat istumalihakset, sitä terveempi ihminen. Liialliset läskit takalistossa tai liian luiseva pylly - molemmat ovat huono asia. Myös lihasten ja rasvan puutos lisää sydäntaudin riskiä ja mahdollisuutta kuolla ennen aikoja.

Terveydellisesti ajatellen naisilla pitää siis olla kurveja, lihaa luitten päällä ja rasvaakin oikeissa paikoissa - mutta normaalipainorajojen sisällä.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy