Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Ruoka-aineista kiinnostuneille
Ruoka-aineista kiinnostuneille

Jos sinua kiinnostaa ruoka eli kaikki se mitä suuhusi panet, niin Kansanterveyslaitoksen ravitsemusyksikön ylläpitämä Fineli-sivusto on kuin tehty juuri sinua varten.

Osoitteessa www.fineli.fi on runsaasti tietoa suomalaisten ja Suomessa käytettävien elintarvikkeiden ravintoainekoostumuksista kuten esimerkiksi elintarvikkeiden kalori- rasva- ja vitamiinipitoisuuksista, kivennäis- ja hivenaineista ja vitamiineista sekä paljon julkisuutta saaneista hiilihydraateista.

Fineli-sivustolta löytyy tallennettuna yli 1800 elintarvikkeen yksityiskohtaiset tiedot. Kaiken ravintoainetietouden lisäksi sivuston tekee mielenkiintoiseksi mahdollisuus ruokavaliokohtaiseen hakuun. Sivuston elintarvikkeet voi siis saada esille luokiteltuna erityisruokavalioiden mukaan: Gluteeniton, Kolesteroliton ja vähäkolesterolinen, Lakto-ovo-vegetaarinen, Laktoositon, Maidoton, Runsaskuituinen, sekä Rasvaton ja vähärasvainen. Tämä on erinomainen palvelu näitä ruokavalioita noudattaville, ja varsinkin niille, jotka vasta opettelevat jonkin ruokavalion noudattamista.
Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy