Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

LPG-terapia

Lpg Systems kehitti v.1986 hoitomuodon ja hoitolaitteen arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Nerokas Cellu M6 hoitolaite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta, parantaen sekä neste- että verenkiertoa.

Tutkimusryhmä Cosire on tehnyt 85 tieteellistä tutkimusta yliopistollisissa sairaaloissa Euroopassa ja Usa:ssa ja nämä tutkimukset todistavat hoidolla olevan vaikutusta ödeemaan, sclerodermaan, tendiniitteihin, bursiitteihin, vammoihin, arpikudoksiin, bromyalgiaan, selluliittiin. Lpg valloittaa nyt 95 maassa, meilläkin löytyy lukuisia fysioterapia-alan yrityksiä ja kauneushoitoloita, joissa hoitoa annetaan. Lokakuussa 2002 Lpg hoitotekniikka koki vallankumouksellisen uudistumisen uuden Cellu M6 Keymodule Medical hoitolaitteen syntymisen myötä. Tietokoneohjelmoitu hoitolaite sisältää 65 ohjelmaa, joista mainittakoon stiffness: in. ammatory, . bros; scar, burn, vascular problems: venous insuf. ency, traumatic odema, lymfaodema; mucle: condition, stimulate, stretch, performance, mucle tenssion, stretch, mucle pain; sellulite, post surgery jne. Uuden hoitotekniikan, ja myös uuden laitteen avulla, hoito voidaan kohdistaa useiden erilaisten hoitosuulakkeiden avulla ihon pintaan, sidekudokseen ja myös syvälle lihakseen. Alipaineeseen saadaan myös eritaajuista pulsoivaa hoitoa.

Arpikudokset

Trauman tai kirurgisen toimenpiteen jälkeen ihoon muodostuu arpikudosta. Laajallekin alueelle syntyy turvotusta, joka estää verenkiertoa ja ravinteiden kulkua soluihin. Cellu M6 Keymodule Medical tehoaa itse arpeen ja sitä ympäröiviin kudoksiin. Turvotus saadaan nopeasti pois, jolloin traumakohta saa elastisuutta ja samalla kipu vähenee. Tutkimukset todistavat Cellu M6 Keymodulella annetun lymfahoidon olevan tehokkaampi kuin perinteinen. Cellu M6 Keymodule Medical tehoaa nopeasti keisarinleikkausarpiin, palovammojen arpiin, kaikkiin arpiin, jotka aiheuttavat kipua (kipu alkaa ihon pienten hermojen joutuessa puristuksiin ja siitä ärsyyntyen), jopa tuoreisiin arpiin, joissa on merkkejä tulehdusreaktiosta. Poistaa jopa vuosia vaivanneen arpikudoksen luonnollisesti ilman tarvetta uusiin leikkauksiin.

Cellu M6 Keymodule Medical

Cellu M6 Keymodule Medical tehoaa usealla eri tavalla laskimoihin. Laskimot ja pienemmät kapillaarisuonet sijaitsevat ihossa ja sen alaisessa rasvakudoksessa, josta ne menevät syvemmälle lihasten väliin. Vain kimmoisa, kiinteä ja hyvässä kunnossa oleva iho yhdessä vahvojen lihasten kanssa pystyy ylläpitämään tarvittavan verenkierron sydämeen. Nestekierron kiihtyessä laskimoissa ja lymfaattisessa järjestelmässä kipu ja paine vähenee asteittain ja jalkojen turvotus vähenee. Cellu M6 Keymodule Medical tehoaa nopeasti laskimojen vajaatoimintaan ja jopa iholle ilmestyneisiin suonikohjuihin, vähentää turvotusta, lisää kollageenin tuottoa ihossa, parantaa hapen ja ravintoaineiden kuljetusta kudoksiin, kiihdyttää rasvakudoksen toimintaa. stimuloi lymfaattista järjestelmää, sidekudoksiset arvet häviävät, turvotus vähenee. Rintasyöpään saatu sädehoito ja leikkaukset vahingoittavat lymfaattisen järjestelmän rakenteita muodostaen arpikudosta ja estäen nesteiden normaalin kulun. Yläraaja turpoaa nopeasti, iho paksunee, kädestä tulee raskas, rasvakudos lisääntyy. Cellu M6 Keymodule Medical saa aikaan uusien imusuonien muodostumisen tuhoutuneiden tilalle, poistaa sädehoidon tai leikkauksen aiheuttaman arpikudoksen. Tehostaa lymfaattisen järjestelmän toimintaa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

Nivelet, jänteet, ligamentit, lihakset.

Nivelkapselit, jänteet ja ligamentit muodostuvat kaikki sidekudoksesta, joka muodostuu kollageenisäikeistä ja elastiinista. Kun tämä kudos vaurioituu, joko vamman tai leikkauksen yhteydessä se tulehtuu, turpoaa ja muodostuu arpikudosta. Kuitenkin, jos vaurioitunutta kudosta stimuloidaan oikealla tavalla, sidekudokseen syntynyt arpi voi korjaantua. Cellu M6 Keymodule Medical tehoaa sidekudokseen ja vähentää tulehdusreaktiota, vähentää nivelten jäykkyyttä (leikkaus, vamma, nivelrikko), tehoaa akuutteihin nyrjähdyksiin, hoitaa bursiitit ja tendiniitit, vähentää kipua ja särkyä nopeasti. Cellu M6 Keymodule Medical yltää syvälle lihakseen ja hoitaa sitä palauttaen elastisuuden. Nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muulla tavalla vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen näin arpikudoksen syntymistä.

Selluliitti.

Tieteellisesti on todistettu, että Cellu M6 Keymodulella annettu endermologiehoito on ainut hoitomuoto maailmassa, joka todella tehoaa selluliittiin. Tehoaa nopeasti kivuliaaseen ja kovaan selluliittiin, tehoaa tiiviiseen sidekudoksiseen selluliittiin, sekä pehmeään selluliittiin (nestekertymät). Hoidolla on myös kiinteyttävä vaikutus. Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että asiakkaalle Lpg hoito on askel kivuttomaan elämään ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Rentouttavaa käsittelyä seuraa välittömästi hyvä olo, mutta pidemmän hoitojakson jälkeen vaikutukset heijastuvat koko elämänlaatuun: uni syvenee, stressi vähenee ja yleisvointi paranee. Hoidolla on tutkitusti todettu olevan myös anti-age vaikutus.

Potilastapauksia

Olkapääpotilas
Potilas oli kaatumisen seurauksena loukannut oikean olkapäänsä.
Terveyskeskuksessa olkapäästä otettiin röntgenkuva ja terveyskeskuslääkäri teki diagnoosin,
jonka mukaan olkapää oli sijoiltaan. Olkapäätä yritettiin reponoida ja, kun tämä ei ollut onnistunut,
potilas lähetettiin keskussairaalaan Joensuuhun.
Sairaalassa lääkäri tutki potilaan ja tarkasti otetut rtg-kuvat. Diagnoosi oli, ettei olkapää ollut alunperinkään sijoiltaan ja reponoinnin seurauksena olkapään kiertäjäkalvosin oli revennyt.
Olkapää operoitiin ja potilas ohjattiin kotipaikkakunnalleen fysioterapiaan.
Fysioterapiassa olkapäätä mobilisoitiin ja hoidettiin kipua fysioterapeuttisin menetelmin 10 kertaa.
Kuultuaan LPG Cellu M6 Keymodule i-hoitolaitteella saaduista tuloksista asiakas
halusi tulla kokeilemaan hoitoa sillä.
Alkutilanteessa olkapään aktiivinen flexio oli noin 100 astetta, myös
ulko- ja sisärotaatiot olivat selvästi rajoittuneet. Hoito-ohjelmaksi valittiin Sport,
pre-exercise, jolla hoidettiin hartiarenkaan aluetta oikealta 18 minuutin ajan. Hoidon jälkeen
olkapään aktiivinen flexio lisääntyi 40 astetta. Myös olkapään ulko- ja sisärotaatiot lisääntyivät
selvästi. Potilas kertoi olkapään tuntuvan rennolta ja kepeämmältä kuin ennen käsittelyä.
Myös kipu oli hävinnyt.
- Monien vaiheiden jälkeen olkapääpotilas sai hoidolleen onnellisen lopun, myhäilee nurmeslainen Fysio-MM Oy/ Bomban Fysion toimitusjohtaja Mika Mustonen.

Arvenhoito
Raskauksien jälkeen venynyt iho ei palautunut normaalisti ja potilaalle tehtiin
vatsankorjausleikkaus elokuussa 2006. Arpi tihkui kudosnestettä pitkään ja tämän vuoksi arven
hoito aloitettiin vasta lokakuussa 2006. Arpea hoidettiin LPG scar inflammatory -ohjelmalla arven
ympäriltä 15 cm arven päistä keskelle päin. Arven keskikohtaa ei käsitelty. Arpea hoidettiin 5 kertaa.
Potilas tuli uudelleen hoitoon arven voimakkaan keloidikasvun vuoksi syyskuussa 2007. Ne arven
kohdat, joita käsiteltiin lokakuussa 2006, olivat hyvin parantuneet ja niissä ei ollut lainkaan keloidimuodostumista. Sen sijaan arven keskikohdalla, jota ei ollut käsitelty, oli voimakas keloidi.
Näyttää siltä, että oikeaan aikaan aloitettu LPG scar -hoito ehkäisee keloidimuodostumista.

Psoriasis-potilas
Psoriasis -potilas oireili epätavallisen voimakkaasti kesän jälkeen. Hoito aloitettiin 15 minuutin
LPG inflammatory -ohjelmalla. Iho oli osittain rikki ja tulehtunut sekä erittäin kutiseva.
Kahden hoidon jälkeen ihossa ei näkynyt lainkaan hilseilyä eikä tulehduksen merkkejä.
Kutinaa oli vain vähän ja ihon uusiutuminen oli käynnistynyt. Potilaan oman arvion mukaan
LPG-hoito oli tehokkain hoito mitä hän oli koskaan saanut.(HL)

LPG - täsmäkoulutusta Siluetin henkilökunnalle

LPG-, imurullausmenetelmä on ollut käytössä lymfahoidon rinnalla vartalon muotoilupotilailla jo 1990 luvulta lähtien. Lääketieteellinen LPG- hoito Suomessa aloitettiin Tampereen Kirurgipalvelussa, sitä oli aikaisemmin käytetty jo kosmetologisessa hoidossa. Kirurgipalvelun laite oli raskas hoitavan sairaanhoitajan ranteille. Siksi hoitoa antamaan piti kouluttaa useita henkilöitä. Nyt tilanne on toinen, laitteisto on modernisoitunut ja LPG laitteen herkkä kosketus ei rasita hoitotyötä tekevän käsiä.

LPG- laitteita maahantuova yritys Alaset Import järjesti keväällä täsmäkoulutusta suomalaisille laitteen käyttäjille ranskalaisen LPG- Systemsin Nizzan koulutuskeskuksessa. Suomesta koulutuksessa oli 18 fysioterapeuttia syventävässä koulutuksessa ja 5 lääkäriä, joille oli oma koulutusohjelmansa. Sairaala Siluetista koulutettavana oli alun perin kasakstanilainen kirurgi Akmaral Karakulova.

Nykyisin LPG-hoitoa voidaan antaa Cellu M6 KMI laitteella erilaisissa vartalon muotoiluun liittyvissä tiloissa. Imurullaus korjaa ihon kuoppaisuutta ja ns. selluliittimuodostumia. Sitä voidaan käyttää myös preoperatiivisesti, kun suunnitellaan rasvaimutoimenpidettä kuoppaiseen ja kiinteään vartalon alueeseen. Ennen rasvaimua hoito voidaan kohdistaa myös paikallisesti rasvakudokseen, siis syvemmälle kuin selluliittia hoidettaessa. Se helpottaa rasvan irtoamista vartaloa muotoiltaessa.

Varsinainen käyttö vartalonmuotoilun yhteydessä on kuitenkin leikkauksen tai rasvaimun jälkeisen turvotuksen poistamiseen ja hoidetun alueen ihon epätasaisuuksien korjaamiseen. Hoito voidaan aloittaa parin viikon kuluttua toimenpiteestä. Hoito on hyvin hellävarainen, vähentää turvotusta ja edistää toipumista, vähentää myös kiputuntemuksia.

Ikääntymisen ja laihtumisen mukana ihon kimmoisuus vähenee.
Tätä voidaan menestyksellisesti hoitaa LPG-hoidolla.

Toimittanut:
alaset import/Helena Alanen/lpg systems
www.lpgsystems.com
www.cosire-lpg.com

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy