Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Suomen Kansanparantajaseura ry.

Seura on perustettu v.1996. Sen tehtävänä on kutsua yhteen mahdollisimman monia henkilöitä, jotka parannustoimessaan käyttävät perinteisen kansanparannuksen käyttämiä hoitomuotoja. Seuran tehtävänä on huolehtia perinteisten, kansan omintakeisten ja historiallisten kansanparranustapojen säilymisestä ja opettamisesta maassamme sekä harjoittaa niitä kaikkien nykyaikaisten hoitomuotojen rinnalla.
Perimätiedot kuin -taidotkin ovat osoittaneet lukemattomia kertoja tehokkuutensa. Ne ovat tuoneet apunsa ihmisille tuhansien vuosien aikana, niin ennen kuin jälkeenkin nykyaikaisen lääketieteen alun ja tehoavat vielä tänäkin päivänä yhtä hyvin kuin ovat menneinäkin aikona apua tuoneet.
Perinteisesti - kansanomaisesti toteutetut - vanhaan perimätietoon perustuvat hoitotavat ja menetelmät ovat LUONNONMUKAISTA TERVEYDENHOITOA parhaimmillaan. Hoitoja on ajan saatossa muuteltu paremmin vastaamaan kulloisenkin aikakauden vaatimustasoa, mutta perustiedon pohja on sama kuin on ollut kansan omissa hoitotavoissa kautta aikojen. Nykyäänkin käytettävät moninaiset hoitomuodot ja -tavat perustuvat perinteisiin kansanlääkinnän käyttämiin hoitotapoihin, joiden tuomasta helpotuksesta saamme nauttia tänäkin päivänä.
Nykyisin kansan omina parannuskeinoina tunnetaan lähinnä JÄSENKORJAUS, KUPPAUS, ERILAISET HIERONNAT JA KYLVYT, KIVUN HALLINTA, KASVEILLA PARANTAMINEN, ENERGIAHOIDOT, KÄSILLÄPARANTAMINEN jne., joilla kaikilla saadaan erinomaisia hoitotuloksia. Seurassa on tällä hetkellä 100 jäsentä kattaen koko maan. Suomen kansanparantajaseura ry:n jäseneksi pääsee vain kutsuttuna. eura järjestää vuosittain lukuisia kansanlääkinnän koulutustapahtumia ympäri maata eri hoitomuodoista kuten jäsenkorjaus, kuppaus, energiahoidot ym. Kursseista saa tietoja alla mainituilta henkilöiltä ja seuran kotisivuilta. Jos haluat apua vaivoihisi joltakin seuramme jäseneltä tai tietoja jäsenyyteen liittyvistä kysymyksitä, asiaa voit tiedustella alla mainituilta henkilöiltä tai seuran kotisivuilta: www.suomenkansanparantajaseura.net
 


Pj. Outi Lilja puh. 050 409 3291
www.suomenkansanparantajaseura.net


Kansanparannus-tietoa-taitoa-perinnettä

Iloisesti kaikki tervetuloa kursseille!

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy