Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Academie Bronzèxpress Self-Tanning Lotion

Bronzecran Sun Care-aurinkotuotteet

• Bronz´Express Self Tanning Lotion- itsestään ruskettava värillinen neste
• Super Bronzecran Mat- värillinen aurinkovoide sk 4 (ympärivuotiseen käyttöön)

Aurinkotuotteet ovat suojaavia ja hoitavia. Ne ovat sekä ennalta ehkäiseviä että korjaavia hoitotuotteita. Tuotteissa on ainutlaatuinen Bronzecran- systeemi, jonka suojaava ja hoitava vaikutus minimoi auringolle alttiin ihon reaktiot, kuten kuivuminen ja punoitus.
Aurinkotuotteet sopivat todella herkällekkin iholle, sillä Academie on onnistunut yhdistämään erittäin herkän ihon tuotteiden hoitavat ominaisuudet ja aurinkosuojan.


Joka vuosi Academien Bronzé-xpress- kastanjavesi saa yhä parempia arvosteluja. Syy suosioon on selvä: Iho pysyy luonnollisen ruskettuneena ympäri vuoden ja kastanja-veden käyttö on todella helppoa. Kalpeat kasvot koko pitkän talven, valkoiset sääret, kun kevät tulee ja väritön iho, kun kesäauringon ensimmäiset säteet paistavat; tämä kaikki on nyt mennyttä aikaa!

Kastanjavesi on itsestään ruskettava värillinen neste.Värillinen neste on helppo levittää vanulapulla sekä kasvoille että vartalolle ja näet tuloksen heti. Ei enää raitoja. Kastanjavesi kuivuu välittömästi ja iho saa kauniin ruskettuneen sävyn. Kahden kolmen tunnin kuluessa näkyy itsestään ruskettavan aineen vaikutus: tasainen luonnollinen rusketus syvenee.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy