Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Laitehoidot vartalonhoidon apuna - Kyytiä kiloille ja selluliitille!

Kosmetologi SKY-lehti testasi muutamia vartalonhoitoon kehitettyjä laitteita - ilahduttavin tuloksin.

Testihenkilömme on keski-ikäinen, kilonsa karkuun päästänyt kahden lapsen äiti, jonka vartalo on ns. "paremmat päivänsä" nähnyt. - Läski on ikuista, sanoi lannistunut henkilömme. Kokeiluissamme keskityimme koneelliseen lymfahierontaan, lihaksia jumppauttavaan laitteeseen ja uusinta teknologiaa edustavaan ultraäänilaitteeseen.

Koneellista lymfaa

Koneellinen lymfa osoittautui erinomaiseksi - ihan maineensa veroiseksi. Koehenkilömme kärsii nesteiden kerääntymisestä ja turvotuksesta, erityisesti alaraajoissa sekä vatsassa ja palleassa. Ensimmäisellä kerralla kosmetologi suositteli 30 min hoitoa; hoidon jälkeen ero hoidetuilla alueilla oli silminnähtävä ja konkreettisesti mitattavissa.
Lymfakoje soveltuu erinomaisesti jalkojen, käsien ja vatsan tehokkaaseen lymfa- ja selluliittihoitoon. Selluliitin hoitoon suositellaan yleensä 15-20 kerran sarjahoitoa asiakkaan iästä ja selluliitin määrästä riippuen. Hoitokertoja suositellaan 2-3 viikossa.

Lihasjumppaa

Seuraavana osa-alueena oli vatsan ja pallean laiskistuneiden ja tottelemattomien lihasten harjoittaminen ja herättäminen. Selluliittia on koehenkilömme vatsan, vyötärön ja pallean alueella siinä määrin, että ensimmäinen hoitokerta ei vielä näyttänyt tuloksia. Käytettävän laitteen eri hoitovaihtoehdoista koehenkilöllemme valittiin Polyshape -hoito, joka enemmän tai vähemmän herätti veltostuneet lihakset, antoi kyytiä kudoksille ja kiinteytti niitä. Koehenkilömme löysi kadonneet vatsalihaksensa uudelleen. Tämän laitehoidon erikoisuuksiin kuuluu, että siinä voidaan käyttää sähköimpulssin eri muotoja. Polyshape edistää kudoksen uusiutumista ja kiinteyttämistä sisältäpäin.

Ultraääni - uusi ulottuvuus vartalohoidossa

Lääketieteessä ultraääni on ollut jo pitkään käytössä diagnoosin tekemisessä ja terapiahoidossa. Lähes kaikki odottavat äidit näkevät lapsensa ensimmäisen kerran sairaalan ultraäänilaitteen monitorissa.
Vartalohoitoon kehitetyssä ultraäänihoidossa yhdistyvät lämpövaikutus, kudoksen syvempi mikrohieronta sekä biologinen vaikutus (verenkierron vilkastuminen, lisääntynyt lymfakierto, aineenvaihdunnan lisääntyminen ja tehoaineiden imeytyminen. Ultraäänilaitteella hoidettiin alaraajojen, vartalon ja käsivarsien ihoa. Käsittelyssä selluliitti-iholle tyypillinen kirjava väri tasaantui kauniin vaaleaksi ja tasaiseksi.

Sarjahoitoina

Käsittelyjä jatkettiin viiden viikon ajan kerran viikossa , "kotiläksyksi" koehenkilömme sai hoitovoiteet ja -stickit sekä tarkat kotihoito-ohjeet. Tuloksena on ollut seitsemän kiloa kevyempi kroppa, jossa vatsalihakset tottelevat melkein kuin ennen vanhaan, turvotusta ei enää esiinny - kiitos lymfanestekierron elpymisen, selluliitti-iho alkaa näyttää ihan normaalilta iholta niin reisissä, vatsan, vyötärön, pallean kuin käsivarsienkin alueella.

Oikotietä ei ole

Kaikessa hoitamisessa kannattaa ja pitää muistaa, että mitään taikatemppua sutjakampaan olemukseen ei ole. Laitehoidot voivat olla alkuna uudelle, terveemmälle elämäntavalle.

Lisätietoa:

Toiminnanjohtaja/päätoimittaja
Raili Koivukoski
Puh. 09-441 060,
Fax 09-441 527

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy