Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Terveystuotealan vuoden 2011 voittajat

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton jäsenet valitsevat vuosittain vuoden terveystuotteen, superruoan (aikaisemmin luontaiselintarvikkeen), hoitotuotteen ja urheiluravinteen. Valinnalla halutaan antaa tunnustusta laadukkaille ja terveyttä edistäville tuotteille.

Tuotteet valitaan seuraavin kriteerein:
- takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä
- laaja positiivinen kuluttajapalaute
- tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle
- tuote on laadukas ja luotettava

Vuoden 2011 Terveystuotealan valinnat julkistettiin 28.1.2011 Forma CozyLiving-ammattimessutapahtumassa Helsingissä.

Vuoden 2011 terveystuote: Oy Valioravinto Ab:n Iho Omega- mustaherukansiemenöljy

Valioravinnon Iho Omega lanseerattiin viime vuonna yrityksen (50-v.) juhlavuoden kunniaksi ja tuotteen sisältämästä öljystä julkistettiin myös suomalaistutkimus. Tutkimus osoitti mustaherukansiemenöljyn myönteiset vaikutukset lapsen atooppiseen ihottumaan.  Iho Omega on tuote, jossa yhdistyvät esimerkillisesti suomalainen terveystuotteen kehitystyö, tutkimus ja onnistunut tuotelanseeraus. Lopputuloksena on syntynyt laadukas ravintolisä, jolla on monipuoliset terveysvaikutukset.

Vuoden 2011 superruoka: Frantsilan Luomuyrttitila Ky:n Aurinkovoima

Frantsilan Luomutilan Aurinkovoima edustaa hienolla tavalla kotimaisia luonnonmukaisesti viljeltyjä yrttejä. Aurinkovoiman sisältämien yrttien terveysvaikutukset tekevät Aurinkovoimasta todellista superruokaa. Aurinkovoiman sisältämät nokkosen lehti, sinimailanen, porkkanan lehti, mäkimeirami, persilija, siankärsämön lehti, liperi, voikukan lehti ja pihatähtimö maustavat monipuolisesti ruoan ja samalla nostavat sen ravintoainepitoisuutta. Aurinkovoima on 30-vuotiaan Frantsilan luomuyrttitilan vanhimpia tuotteita ja on nyt tekemässä vahvaa uutta tulemista superruokabuumin myötä.

Vuoden 2011 hoitotuote: NaturaMedia Oy:n  Baba de Caracol -etanavoidesarja

Viime vuonna NaturaMedian  Baba de Caracol -etanaseerumivoide juhli hoitotuotesarjan voittoa. Nyt koko Baba de Caracol-etanavoidesarja on hurmannut sekä kuluttajat, että terveyskaupat. Etanaseerumi on luonnon ihmeaine, jonka havaitsivat täysin sattumalta chileläiset tarhakotiloita käsittelevät tarhaajat. Etanan käsittelijät huomasivat nopeasti, miten heidän kätensä iho oli tullut pehmeäksi ja sileäksi ja miten ihovammat ja haavat paranivat ilman infektioita tai arpia. Tutkimukset vahvistivat, että tarhakotilon "maito", sisälsi ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia aineita, jotka ovat osoittautuneet hyödyllisiksi ihon paranemisprosessien edistämiseksi.

Vuoden 2011 urheiluravinne: Vitacom Pharma Oy: Mivitotal Flex 

Vitacom Pharman Mivitotal-monivitamiinien tuoteperhe on saanut jo lukuisia palkintoja Ruotsissa. Lisäksi Suomessa Mivitotal Plus valittiin Vuoden Terveystuotteeksi vuonna 2003. Nyt urheilijoille ja liikuntaa harrastaville kehitetty Mivitolal Flex on valittu Suomessa Vuoden 2011 urheiluravinteeksi. Erinomaisen urheiluravinteen Mivitotal Flexistä tekee sen laaja-alainen koostumus, vahvat pitoisuudet sekä erinomainen imeytyvyys. Mivitotal Flex sisältää yli 100 ravintoainetta ja sen koostumuksessa on huomioitu erityisesti aktiivisen liikkujan elimistön vaatimat ravitsemukselliset tarpeet.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy