Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Tricologi / Vital Hair Center

Oletko koskaan ajatellut, että hiustesi alla on samanlainen iho, kuin kasvoillasi? Valitset kasvojesi iholle huolellisesti tuotteet ja hoidot, entä hiustesi alla olevalle iholle (päänahalle)? Me olemme ajatelleet ja olemme tehneet tricologiset tuotteet päänahalle ja hiuksille!

Ensimmäiset tricologiset tuotteet ilmestyivät Italiassa 50-luvun lopulla. Tricologiset tuotteet eroavat muista tuotteista siinä, että ne lisäävät omaa vastustuskykyämme ulkoisia tekijöitä vastaan, kuten ilmansaasteista (tehtaista, autoista jne.) johtuvat ongelmat, jotka ovat erittäin haitallisia hiuksille ja päänahalle. Koostumus on syntynyt vuosien tutkimusten tuloksena, apuna on käytetty huippumoderneja koneita, joilla pystytään tutkimaan tulokset heti käytön jälkeen, jolloin pystytään valitsemaan oikeat raaka-aineet kyseessä olevaan ongelmaan. Kokeet on tehty vapaaehtoisia ihmisiä käyttäen (ei eläinkokeita). Shampoota voidaan käyttää myös kuivaan päänahkaan, koska se ei ole ihoa eikä hiusta ärsyttävä tai agressiivinen. Tuotteita on saatavana ainoastaan kampaamoista, joissa kampaajat ovat koulutettuja antamaan oikeat hoidot ja neuvot asiakkailleen. Tuotevalikoiman täydellisyys takaa positiivisen tuloksen. Voidaan myös käyttää tavallisten shampoiden ja hiusvesien tavoin.

Micro Camera

Micro Camera on tricologinen laite, jolla analysoidaan päänahan ja hiuksen kunto. Sillä ei anneta hoitoa, mutta se auttaa antamaan asiakkaalle oikeat hoidot ja asiakas voi itse nähdä sen kuvaruudulla 150-400 kertaa suurennettuna. Hoidon loputtua tehdään kontrollianalyysi (tutkimus), jolloin voidaan todeta hoitojen vaikutus. Micro Camera on italialainen keksintö, joka on ollut markkinoilla Euroopassa n. 9 vuotta. Suomeen Micro Cameran on tuonut ensimmäisenä ja uutuutena "Vitalia" vuonna 1995. Micro Cameran tulkitseminen vaatii asiantuntemusta, "Vitalia" kouluttaa kampaajia ympäri Suomea. Päänahan ongelmat ovat lisääntyneet. Päämääränä on, jotta kaikilla suurilla paikkakunnilla olisi ainakin yksi Micro Camera, että kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus käydä tutkimuksessa. Asiakas voi nyt todeta itse tuotteiden toimivuuden. Perinnöllisistä syistä johtuvaan kaljuunhan ei voida hiuksia luvata (paitsi hiussiirroilla), mutta yritetään pitää ne hiukset, jotka asiakkaalla on, mahdollisimman pitkään ja hyvässä kunnossa, koska hiukset voivat lähteä monesta eri syystä, kutean seborrea (liika rasvoittuminen), hilse tai liian voimakkaat käsittelyt, shampoot jne.

VacuuMassor (imuhieronta)

Ihmisillä on keskimäärin 100.000-150.000 hiusta. Päänahka on noin 3-5 mm:n paksuinen. Terveen hiuksen ikä on keskimäärin 3-5 vuotta. Hiuksia irtoaa päivittäin noin 60-100, mikä on normaalia. Mikäli hiuksia irtoaa enemmän ja Micro Camera -tutkimuksen jälkeen on todettavissa alopecian eri muotoja tai että hiukset ovat harventuneet, ohentuneet ja voivat huonosti, suosittelemme VacuuMassor -lymfaattista hierontaa. Imuhieronta stimuloi ja aktivoi verenkierron, poistaa kuona-aineet, antaa happea hiussipulille ja verenkierron elvyttämisen
myötä hius saa uutta voimaa, ryhtiä ja kasvua. Kun veri tuo ravinnon päänahkaan, se ei poista kuona-aineita, vaan on olemassa lymfaattinen järjestelmä, jonka kautta kuonat poistuvat.Imuhieronnalla avataan lymfakanavat, jotta saadaan kuona-aineet pois pään alueelta. Kun kuona saadaan poistettua, voi hiusverisuonisto taas tuoda happea, verta ja ravinteita hiussipuliin.

Otsoniterapia

Korkeajännitetaajuudella toimivaa biostimulaattoria ( n. 100.000 Hz), käytetään sekä esteettisten että lääketieteellisten ongelmien hoitoon. Erimuotoisissa lasisäiliöissä olevien elektrodien lähettämällä korkeajänni-tetaajuudella on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia ihon hoitoon, verenkiertoon, päänahkaan ja hermojärjestelmään. Korkeataajuussähkö on erittäin korkeafrevenssistä vaihtovirtaa. Tavallisessa sähkövirrassa on 50 Hz, kun taas korkeataajuussähköissä on 100.000 tai jopa yli miljoona Hz. Korkeataajuussähkön myönteiset vaikutukset on todettu ihosairauksien, verenkierron, nivelten ja hermojärjestelmän hoidossa. Hoitomuotoa on käytetty jo vuosia menestyksekkäästi ja sitä käytetään yhä useampiin erilaisiin vaivoihin.
Hoidoissa saavutetaan erinomaiset tulokset käyttämällä korkeataajuussähköä ja ultraviolettisäteitä, joita elektrodi luovuttaa. Tuloksena on kiihtynyt verenkierto ja lisäntynyt hapenotto, siis ravinnonottokyky. Tulokset voi todeta jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Hierontaa suositellaan, vaikka päänahassa ei olisi todettavissa sairauksia. Hieronta pitää päänahan puhtaana, desinfioimalla otsoonilla ja ennalta ehkäisee eri ongelmia.
TricoDietammina Tarjotakseen tehokasta apua niille, jotka haluavat säilyttää hiuksensa terveinä tai parantaa niiden kuntoa, Dr. Ottolenghi on nyt kehittänyt ravintolisän, joka sisältää päänahan ja sen osien, erityisesti hiusjuuren ravitsemukselle ja toiminnalle tarpeellisia ravintotekijöitä.
C-vitamiini, antioksidantti, vapaiden radikaalien estäjä, välttämätön kollageenin muodostumiselle. E-vitamiini, antioksidantti, ehkäisee solujen vanhenemista ja edistää hiusten luonnollista kasvua. Betakaroteeni, suojaa ihokudoksen ja hiusjuuren terveyttä ja edistää kasvua. Metioniini, aminohappo, antioksidantti, solujen puhdistaja; välttämätön hiusten ja kynsien kasvua säätelevien solujen aineen-vaihdunnalle. Sinkki, kiihdyttää hiusten kasvua. Kupari, ihon ja hiusten pigmenttitekijä, joka antaa hiuksille kiiltoa ja kestävyyttä, kuparin puute voi aiheuttaa hiusten lähtöä. PP-vitamiini, säätelee solun hengitystä ja kudosten uusiutumista. B5-vitamiini, säätelee hiusten kehitystä ja uudistumista. Systiini, aminohappo, suojaa ja edistää proteiinin ja keratiinin muodostumista (hiusten joustavuuteen vaikuttava rakennetekijä).

Kokonaisvaltaisin hiustenhoitoon tarkoitettu ravintolisä

Suomessa on myös perustettu Tricologi Team. Teamilaiset ovat erikoiskoulutettuja kampaajia, käänny luottamuksella heidän puoleensa, he varmasti osaavat neuvoa ja hoitaa, jos sinulla on ongelmia (hilse, rasv.pään-nahka, kutina, hiusten lähtö, alopecia jne.). Teamilaiset saavat Euroopasta jatkuvasti uutta tietoa kaikesta alalla tapahtuvasta ja näin pysyvät aina ajan tasalla.

Tiedot lähimmästä Vital Hair Center-liikkeestä saat soiittamalla:

Maahantuonti Oy
Prodotti via Italia Ab,
Kapteeninkatu 18,
65200 Vaasa
Puh. 06-320 0486
 

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy