Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Hårologi - hiusterapiaa - mihin apua?

Käytä hyväksesi ammattilaista hiusten ja päänahan ongelmissa!

Asiakas kääntyy yleensä HÅROLOGI-hiusterapeutin puoleen, kun hänellä on hiusongelmia tai päänahka oireilee. HÅROLOGI- hiusterapeutti tekee hänelle hiusanalyysin, jossa hän käyttää apunaan seuraavia laitteita:

Hiustestilaite
• mitataan hiusten kimmoisuus, vahvuus ja venyvyys

Paksuusmittari
• mitataan hiusten paksuus millimetreissä

Mikroskooppi
• (uusimmissa malleissa myös polaroidkamera)
• tutkitaan silmämääräisesti hiusten ulkonäkö ja havaitaan mahdolliset vauriot ja muutokset:
• hankittu tai peritty hiusvarren rakennemuutos tai vaihtelut hiusvarren paksuudesta
• hiuksen juuriosan muodon muutokset
•hiusten latvojen muodon muutokset

Luuppi (suurentava)
• tarkastellaan päänahan tilaa

Näitä tietoja tarvitaan kaikkien hiuksille tehtävien kemiallisten käsittelyjen (hoito, permanentti, värjäys) pohjaksi ennen kuin niitä ryhdytään tekemään. Erittäin tärkeätä on myös asiakkaan terveydentila: onko sairastanut äskettäin tai nauttiiko lääkkeitä. Naisilla vaikuttavat käsittelyn lopputulokseen myös vaihdevuodet. (Useimmat hikoilevat voimakkaasti ja hiessä olevat elektrolyytit muodostavat ihotalimme kanssa sellaisia yhdisteitä, jotka muodostavat vaikeasti läpäistävän kalvon hiuksen pinnalle. Myös kuukautisten aikana kehon lämpötila vaikuttaa esim. permanentin kehittymiseen.)

Saatujen mittaustulosten perusteella päätetään käsittelymenetelmä, käsittelytapa ja aineet, joita tarvitaan halutun lopputuloksen saamiseksi. Nykyään esim. useat jälkikäsittelytuotteet sisältävät silikonia, joka muodostaa suojaavan kalvon hiuksen ympärille.
Jos tätä kalvoa ei ennen värjäystä tai permanenttausta poisteta, ei lopputulos useinkaan ole haluttu, sillä kalvo estää käytettyjen aineiden tasaisen imeytymisen hiuksen pintakerrokseen.

Hiusanalyysissä tutkitaan myös päänahka ja todetaan tavallisimmat ongelmat: hilse, psoriasis, erilaiset ihottumat, hiusten lähtö ja pälvikaljuus. HÅROLOGI-hiusterapeuttien Natur Nära-tuotteilla pystytään hoitamaan useimmat näistä ongelmista ulkoisesti, kun lisäksi vielä kartoitetaan asiakkaan ravitsemustilanne. Tulosten perusteella HÅROLOGI-hiusterapeutti antaa asiakkaalleen ohjeita ravintotottumusten parantamiseksi ja suosittelee mahdollisten lisäravinteiden nauttimista, mikäli siihen näyttää olevan tarvetta. Tähän antavat hyvän mahdollisuuden HÅROLOGI-hiusterapeuttien omat luontaisista raaka-aineista valmistetut NaturNära-ravintolisät. Pälvikaljuuden hoidossa käytetään nykyisin usein apuna laseria ja jotkut asiakkaat ovat löytäneet avun kaljuisuutensa hoitoon myös lääkevalmisteista. HÅROLOGI-hiusterapeutti on tällöin hiusanalyysin tehtyään ohjannut asiakkaan seuraavan asiantuntijan käsittelyyn. Erittäin hyviä tuloksia on saavutettu myös akupunktiolla, akuhieronnalla sekä homeopatialla.

HÅROLOGI-hiusterapeutilla on myös tarjottavanaan apu allergisille asiakkaille uuden Dermologi-sarjan myötä, johon kuuluvat erityisesti allergisille henkilöille valmistetut värittömät ja hajusteettomat sekä iho- että hiustenhoitotuotteet. HÅROLOGI-hiusterapeutti valmistaa erilaisten uutteiden avulla asiakkaalleen kaalleen juuri hänen iholleen sopivan voiteen.

On hyvin tärkeätä, että myös terveet ja normaali-ihoiset henkilöt käyttäisivät tuotteita, jotka eivät rasita heidän elimistöään, sillä nykyisin tiedämme jo miten helposti eri aineet imeytyvät kehoomme ihon kautta. Ei siis ole ollenkaan yhdentekevää, millaisia tuotteita käytämme päivittäisessä hygieniassamme. Jokainen asiakas saa yksilöllisen kohtelun HÅROLOGI hius-terapeutilta ja hänen ongelmiinsa suhtaudutaan asiantuntemuksella, mikä on hyvä pohja pitempiaikaiselle asiakassuhteelle. Asiakkaan hiusten ja päänahan tila on jatkuva muutosprosessi ja niinpä hiusanalyysi tehdään joka kerta ennen kuin asiakkaalle tehdään jotain käsittelyjä hiusterapialiikkeessä. Hiusterapeutille on ensi kädessä tärkeätä, että asiakkaan hiusten laatu paranee, mikä mahdollistaa erilaisten käsittelyjen tekemisen. Terveet hiukset ovat onnelliset ja se heijastuu koko ihmisen olemukseen.

 

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy