Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Tieteelliseen tutkimukseen perustuva HIUSTUTKIMUS sekä hiustenlähtö- ja hiuspohjaongelmien hoidot

Hiustenlähtö

Hiustenlähtö on aina usean eri tekijän aiheuttama ongelma, joista jokin niistä on laukaiseva tekijä. Väite, että hiustenlähtö perustuu aina perinnöllisiin tekijöihin, pitää sikäli osittain paikkansa, että periytyviä tekijöitä ovat mm. stressin sietokyky, kehon kyky ottaa vastaan eri ravintoaineita (imeytymishäiriöt), ruokailutottumukset (isä ei syö vihanneksia, niin ehkä ei syö poikakaan), allergiataipumukset, eräät sairaudet, virheelliset hiusten hoitotavat jne. Geeniperimän mukaista on testosteronin muuttuminen dihydtestosteroniksi, joka saa aikaan päälaella kasvavan kaljuuntuvan alueen. Tähän käytämme Arcon 2000-suusuihketta ja Arcon Tisane-kapseleita, jotka estävät ko. muutoksen. Voidaan siis sanoa, että perinnölliset syyt eivät ole sama kuin mahdoton tilanne! Hiustenlähtö voidaan saada kuriin ja jopa voidaan palauttaa jo lähteneiden tilalle hiukset osin tai kokonaan takaisin.
Luotettava hiustenlähdön syiden selvittäminen on tieteeseen perustuva mikroskooppinen hiusjuuritutkimus. Käytämme Leica-merkkistä mikroskooppia. Hiustutkija ottaa hiustenlähtöalueilta hiuksia juurineen, joiden kuihtumis- tai vaurioitumistapa kertoo, mitkä tekijät vaikuttavat hiusjuuren surkastumiseen tai mitä muita merkkejä ongelman aiheuttajista päänahan sisältä löytyy.
Tutkimuksen perusteella annetaan tarvittavat hoito-ohjeet ja tarvittaessa ohjaamme lääkäriin. Hoidossa käytämme niin hiusalan erikoistuotteita kuin luontais- tai lääkealan valmisteita - aina vain ongelman mukaan. Emme edusta mitään yksittäistä tuotevalmistajaa.

Pälvikaljuus

Pälvikaljuus saattaa korjaantua itsestäänkin, mutta alkutilanteessa se on täysin epävarmaa. Pälvikaljuuden perusteet ovat tiedossa, mutta hiustutkimuksella selvitetään siihen vaikuttavat lisätekijät ja hoidolla saadaan ongelma nopeimmin hallintaan. Mitä nopeammin pälvin ilmaannuttua päästään sitä hoitamaan, sitä nopeammin saadaan tulosta aikaan.

Stressi

Lääketiede on vihdoin hyväksynyt stressin monen sairauden ja ongelman syyksi. Myös hiusten hidaskasvuisuus ja hiustenlähtö voivat johtua stressistä. Sen selvittäminen Leica-mikroskoopilla on yksinkertaista.

Talipunkki

Talipunkki on ihmisessä elävä niveljalkaisiin hämähäkkieläimiin kuuluva loinen, joka syö epiteelisolukkoa ja talirauhasen eritettä. Sen syy-yhteyttä hiustenlähtöön on tutkittu Salon Alexandran / HiusAkatemian yhteistyössä. Talipunkki voidaan todentaa vain käyttämällämme Leica-mikroskoopilla, joka on lääketieteelliseen tutkimukseen tarkoitettu laite.

Kutina, hilseet, tulehdukset ja päänahan sairaudet

Ensioire hiuspohjan häiriöissä tai alkavassa sairaustilassa on kutina tai hilseily. Joskus ne jatkuvat kiusallisina vuosia. Hiustutkijat ovat toimineet yhteistyössä lääkäreiden kanssa, joten meiltä on saatavissa tietoa ja taitoa hoitaa ongelmat kuriin turvallisin, mutta monipuolisin hoitomenetelmin. Monivuotisen kokemuksen perusteella Bostonlaser on apu useisiin ongelmiin. Siitä on saatu apua myös psoriasiksen hoidossa.
Päänahan tulehdus voi olla hiustenlähdön syy. Hiustutkimuksella voidaan selvittää myös, ovatko bakteerit tai sienet pesiytyneet syvemmälle hiuspohjaan, jolloin hiustenlähtö saattaa olla alkamassa tai alkanut.
 

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy