Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Tonalin® - Vuoden Urheiluravinne 2010
Tonalin<sup>®</sup> - Vuoden Urheiluravinne 2010

Tonalin® -CLA:sta on hyötyä useissa erilaisissa urheilulajeissa. Suorituskyvyn kehittymisen kannalta on tärkeää, että elimistö ei käytä energian lähteenä lihasten valkuaisaineita. Jatkuvan kehityksen turvaamiseksi on ratkaisevaa saada palautuminen käynnistymään välittömästi harjoittelun jälkeen ja ehkäistä lihaksia purkavaa tilaa (katabolia) maksimaalisesti. Useissa lajeissa ylimääräisestä rasvakudoksesta on haittaa. Rasvakudoksen määrä elimistön kokonaispainosta pyritään minimoimaan ja aktiivisen lihaskudoksen määrä pyritään maksimoimaan. Tonalinin rooli sekä palautumisessa että rasvakudoksen osuuden minimoimisessa on merkittävä.

CLA on hyvin tutkittu ravintoaine

Wisconsin yliopistossa aloitettiin CLA:n tutkiminen jo 1970 luvulla.
Tonalin® -CLA on alkuperäinen, Wisconsinin yliopiston kliinisiin tutkimuksiin perustuva valmiste, joka saadaan kasvikunnasta, safloriöljystä. Tonalin® -CLA:lla on useita suotuisia terveysvaikutuksia kuten kehon rasvaprosentin ja kolesterolin aleneminen. Tonalin®:illa on havaittu elimistön puolustuskykyä parantavia ja soluja suojaavia ominaisuuksia. Terveysvaikutukset on todennettu useilla kliinisillä tutkimuksilla.

Yli 80 % julkaistuista CLA -rasvanpoltto- ja lihaskuntotutkimuksista on suoritettu juuri Tonalin®:lla. Jo vuonna 2000 Tonalin®:n osoitettiin kahdessa eri 60 henkilön kaksoissokkotutkimuksessa vähentävän rasvan määrää sekä laskevan painoindeksiä, mitä verrokkiryhmillä ei tapahtunut. Amerikkalainen terveysviranomainen NIH (National Institute of Health) valitsi Tonalin®-tutkimuksen 25 maailman parhaan ravintolisätutkimuksen joukkoon vuonna 2004. Tonalin® valittiin vuonna 2006 vuoden Terveystuotteeksi Suomessa.

Liikunta ja Tonalin®

Urheilijan kannalta on tärkeää, että Tonalin® takaa lihasten hyvän energian saannin minimoiden lihasten pilkkoutumista. Käytettäessä Tonalin®:ia säännöllisesti palautuminen on nopeampaa mahdollistaen suorituskyvyn maksimaalisen kehittämisen. Useissa liikuntalajeissa on tärkeää pitää elimistön rasvakudoksen osuus mahdollisimman pienenä samaan aikaan, kun maksimoidaan lihaskudoksen osuutta. Tonalin® ehkäisee rasvan varastointia, parantaa lihasten energian saantia ja lisää lihasten osuutta kehon painosta.

Huipulle Tonalin®:in avulla

Suomen yhdistetyn hiihdon ja mäkihypyn edustusmaajoukkueiden urheilijat kuten Hannu Manninen, Janne Ahonen ja Anssi Koivuranta ovat käyttäneet Tonalinia jo vuosia. Joukkoon ovat viime vuosina liittyneet myös muodostelmaluistelun maailmanmestarit Marigold Iceunity, alppihiihtäjät Lotta Toivonen ja Andreas Romar, pikaluistelija Pekka Koskela ja pyörätuoliurheilija Leo-Pekka Tähti, tennisammattilainen Emma Laine ja monet muut ammattiurheilijat. Urheilijoiden mukaan CLA helpottaa painon kurissa pitämisessä, kiihdyttää aineenvaihduntaa, suojaa lihaksia ja nopeuttaa lihasten palautumista kovasta rasituksesta.

Lisätietoja:
Polar Pharma Oy, Seija Paananen 040-764 0331
seija.paananen@polarpharma.fi

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy