Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Karin Havupuu-uutejuoma valittiin vuoden 2010 luontaiselintarvikkeeksi
Karin Havupuu-uutejuoma valittiin vuoden 2010 luontaiselintarvikkeeksi

Suomen Terveyskauppiaiden Liiton jäsenet valitsivat Vuoden 2010 luontaiselintarvikkeeksi Karin Havupuu -uutejuoman. Juoma uutetaan nuoren männyn kuoresta ja nilasta ja valmistetaan lähdeveteen.

Karin Havupuu -uutejuoma on tutkimusten mukaan erittäin tehokas antioksidantti, jonka flavonoideilla ja fenolisilla yhdisteillä on merkittäviä terveysvaikutuksia. Juoman antioksidanttiteho on peräti 95 %, eli se on yli 10 kertaa tehokkaampaa kuin vastaava annos vihreää teetä ja noin viisi kertaa tehokkaampaa kuin päiväannos C-vitamiinia.

Voittaja jo toista kertaa

Karin Havupuu -uutejuoma pokkasi voiton jo toistamiseen, sillä juoma valittiin vuoden luontaiselintarvikkeeksi myös vuonna 2003.

- Tuplamestaruus on upea saavutus. Se on osoitus siitä, että Havupuu-uutejuoma on vakuuttanut alan ammattilaiset, Suomen Terveyskauppiaiden liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö toteaa.

Uutteen käyttö vanhaa perua

Juomaa valmistaa Siikaisissa toimiva Ravintorengas Oy. Toimitusjohtaja Kari Herttua yhdistää ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden luonnonmukaiseen ravintoon.

- Havupuu -uutejuoma sisältää juuri niitä luonnonmukaisia ravintoaineita, joita elimistömme tarvitsee päivittäin voidakseen hyvin tai elpyäkseen jo syntyneistä vaurioista. Kari Herttua sanoo.

Kansanparantajien keskuudessa havupuu-uutteen käyttö kansanlääkinnässä on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Kari Herttua perehtyi itse jo 60-luvulla kansanparantajien oppeihin. Ravintorenkaan hän perusti vuonna 1975 aloittaessaan uutteen teollisen valmistuksen.

Karin Havupuu -uutetta nautitaan päivittäin 1-2 dl. Tehokuurina tuotetta voi nauttia 3-4 dl päivässä, aamulla tyhjään vatsaan ja päivällä noin tunti ennen ruokailua. Juoma sopii kaiken ikäisille.

Lisätietoja
Ravintorengas Oy, Kari Herttua, 050 586 3122,
herttua@ravintorengas.fi
www.ravintorengas.fi

Karin Havupuu-uutejuoma.
Tuote johon sinun ei tarvitse uskoa - se toimii sittenkin.

Ravintosisältö/100 g: Energiaa 17 kcal; Flavonoidipitoisuus: 20,3 mg, Kalsium 2,1 mg; Rauta <0,05 mg, Mangaani 0,06 mg, Sinkki 0,02 mg, Rasva 32 mg, Proteiini 37 mg, Hiilihydraatit 20 mg.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy