Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Vuoden 2010 Hoitotuote Baba de Caracol - Etanaseerumi
Vuoden 2010 Hoitotuote Baba de Caracol - Etanaseerumi

Baba de Caracol – Etanaseerumi nuorentaa ihoa ja häivyttää arvet!

Tarhakotiloista saatava ihoseerumi on osoittautunut varsinaiseksi ihmeaineeksi, joka löydettiin sattumalta. Se voi kääntää ihon kelloa taaksepäin ja ratkaista monia iho-ongelmia, joita voivat olla auringon vanhentama iho, häiritsevät pisamat, juovat, rypyt, punoittavat arvet (jopa koholla olevat vanhat arvet ja keloidit), aknen arvet, ruusufinnit, tummat raskausarvet jne. Seerumia saadaan lypsämällä Helix aspersa- tarhakotiloita.

Kotilotarhaajat havaitsivat seerumin ihovaikutukset sattumalta

Tarhakotiloita käsittelevät tarhaajat huomasivat jo 1980-luvun lopulla, että heidän ihossaan olevat haavat ja vanhat arvet paranivat ihmeellisellä tavalla etanoita käsiteltäessä. Tutkimukset tehtiin sen jälkeen Chilen ja Kolumbian yliopistoissa, jotka vahvistivat, että Helix aspersa Müller -tarhakotilon "maito" sisälsi ainutlaatuisen yhdistelmän aineita, jotka ovat osoittautuneet useissa erillisissä tutkimuksissa edistävän ihon paranemista ja käynnistävän ihon pysähtyneet uudistumista ohjaavat entsyymit uudelleen.

Korjaa jopa kotilon kuorenkin

Kotilon ihomaidon entsyymit sekä tulehduksia estävät ja bakteereita tappavat aineet, käynnistävät uudistumisprosessin, joka korjaa paitsi etanan vahingoittunutta ihoa myös rikkoutuneen kuoren. Seerumi avaa myös ihmisen ihosoluissa sarjan prosesseja, jotka saavat ne uudistumaan, poistamaan epäpuhtauksia ja häivyttämään arpia.

Kaikille ihoalueille - kaikille ihotyypeille

Voidetta voi käyttää kasvoihin tai mihin tahansa haluttuun kohtaan iholla, aamuin illoin. Kuivasta ihosta kärsivät saattavat tarvita kosteuttavan lisävoiteen. Päälle sopii muu kosmetiikka, mutta muita ihovoiteita tämän jälkeen ei yleensä enää tarvita. Kemiallinen analyysi on osoittanut, että koostumus vastaa ihmisen ihon tarpeita. Aine on erittäin arvokasta, koska se lypsetään käsin. Etanoita itseään lypsy ei haittaa.

Seerumivode kuuluu lähinnä apteekkien, luontaisalan erikoiskauppojen ja alan terapeuttien tuotevalikoimaan.

www.naturamedia.fi

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy