Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Hoitoturpeella hyviä tuloksia selkä- ja hartiakipujen hoidossa
Hoitoturpeella hyviä tuloksia selkä- ja hartiakipujen hoidossa

Lehtosuon hoitoturpeella tehty lämpöhaude ennen hierontaa pehmentää ja rentouttaa rasittuneet lihakset. Hieronta on helppoa ja hoitotulokset erinomaiset. Aaltosen tekniikka -hieronta yhdistettynä hoitoturvehauteeseen avaa nikamalukkoja ja oikaisee lihasperäistä vinoutumaa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Turvehoitoja antavat Lehtopeat yhteis-työyritykset ympäri Suomen.(www.lehtopeat.com)

Hyvän lämmönsidontakyvyn lisäksi hoitoturve sisältää mm. luonnon estrogeenejä, joilla on kortisoninomaisia vaikutuksia. Turve sisältää luonnostaan myös hyödyllisiä hivenalkuaineita, kuten kuparia, rautaa, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä, joita kehomme tarvitsee toimiakseen.

Hoitoturpeella voidaan hoitaa menestyksellisesti myös erilaisia iho- ja hiuspohjan ongelmia. Hoitoturpeen happamuus (pH) on sama kuin ihon. Turvenaamio poistaa ihosta epäpuhtauksia ja kosteuttaa luonnollisesti. Turvehauteella on onnistuneesti hoidettu niin pälvikaljuutta kuin akneihoa.

Selluliittialueiden hoidossa turvehauteeseen yhdistetyllä imukuppihieronnalla ihoa saadaan kiinteytettyä useiden hoitojen sarjoina. Esimerkkinä hoitokuuri, joka tehtiin vertailtavuuden vuoksi vain toiseen reiteen, voitiin huomata kolmen kuukauden hoitokuurin jälkeen, että hoitokuurin saaneen reiden iho oli kiinteytynyt ja reiden ympärysmitta lyhentynyt useita senttejä.

Turvehoidot ovat tehokkaita ja luonnonmukaisia ja sopivat kaikille. Turve rentouttaa ja poistaa epäpuhtauksia. Turpeen bioaktiiviset aineet vaikuttavat aina solutasolle asti. Turvehoito on paitsi tehokas myös hemmotteleva.

Laitospakkausten lisäksi hoitoturvetta on saatavana myös erilaisina kotihoitopakkauksina. Lehtopeat-sarjaan kuuluvat mm. suovesipohjaiset hellävaraiset turveshampoot joko perinteisenä, rosmariinintuoksuisena tai tervalla terästettynä. Sarjaan kuuluvat myös Lehtopeat neste- ja palasaippua sekä suoveteen valmistetut Lehtopeat kasvo- ja hiusvesi.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy