Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Mikroneulauksen - MT DERMAROLLER - käyttö kollageenin ja hoitoaineiden imeyttämiseen ja kehon oman kollageenituotannon stimulointiin
Mikroneulauksen - MT DERMAROLLER - käyttö kollageenin ja hoitoaineiden imeyttämiseen ja kehon oman kollageenituotannon stimulointiin

Mikroneulastela - Dermaroller - on pieni varrellinen instrumentti, jossa on pyörivä tela, johon on kiinnitetty 192 neulaa. Dermaroller on tarkoitettu ihon kollageenituotannon stimulointiin ja hoitoaineiden imeytymisen tehostamiseen. Hoitoinstrumentti on tervetullut apu monissa ikääntyvän, veltostuneen, juonteikkaan ja ryppyisen ihon tai arpeutuneen ihon hoitoon. Dermaroller on - hammasharjan tapaan - aina henkilökohtainen, joissain tapauksissa jopa kertakäyttöinen. Laadukkaat rollerit steriloidaan ennen pakkaamista ja pakataan steriilinä suljettuun pussiin ja tukevaan, neuloja suojaavaan muovikoteloon. MT Dermaroller voidaan puhdistaa irtoroskista hellävaraisesti nyppimällä ja pestä kotioloissakin kiehuvan kuumalla vedellä aina ennen käyttöä ja heti käytön jälkeen. Esimerkiksi MT Dermaroller kestää kuumuutta 135 °C asti. Puhdistamiseen voidaan käyttää myös siihen tarkoitettuja sterilointiliuoksia.

MT Dermarollerin telaan on kiinnitetty mikroskooppisia, ohuita neuloja. Neulat ovat 8 rivissä koko telan ympäri kulkevissa 24 neulan jonoissa. Kokonaisuudessaan yhteen neulatelaan on kiinnitettynä 192 neulaa. MT Dermarollerin neulojen pituudet vaihtelevat. MT Dermaroller valikoimassa on neulapituuksia 0,2mm ja 3,0mm välillä.

LYHYET NEULAT: Lyhyemmät = 0,2 mm, 0,25 mm, 0,30 mm ja 0,50 mm pituiset neulat sopivat käytettäviksi kosmetologisiin hoitoloihin kauneus- ja terveyshoitoloissa tai kotona. Näitä rollereita kutsutaan usein Beauty Roller -nimellä.

PITKÄT NEULAT: Pidemmät neulat = 0,75 mm, 1,00 mm, 2,00 mm, 2,5 mm ja 3,0 mm ovat tarkoitettu käytettäviksi klinikoilla ja sairaaloissa. Toimenpide suoritetaan silloin pinta- tai paikallispuudutuksessa, aseptisissa tai steriileissä oloissa ja tekijänä on lääkäri. Näitä rollereita kutsutaan myös MediRoller tai Medical Dermaroller -nimellä.

Toimintaperiaate: Kun dermarolleria liikutetaan iholla, pyörii sen neulatela ja telan neulat pistävät ihoon reikiä/kavavia. Lyhyemmillä neuloilla syntyy matalia kavavia. Nämä 0,20-0,50 mm pituiset neulat ylettyvät ainoastaan epidermikseen - ihon uloimpaan kerrokseen = orvaskesi tasolle. Näistä pisin neulapituus 0,50 mm neulalla saadaan ”kevyt” kosketus myös kasvojen ihon dermiksen = verinahan pintaan. Neulapituudet 0,2 mm, 0,25 mm ja 0,30 mm ovat sellaisia, joiden sanotaan olevan ”kivuttomia”, koska näin lyhyt neula ei aiheuta kipua aistivien hermojen reagointia pistoon.

  • Neulapituudet 0,20 mm, 0,25 mm ja 0,30 mm sopivat esim. kollageenigeelin ja seerumin imeytymisen tehostamiseen kotioloissa ja hoitoloissa.
  • Neulapituuden 0,50 mm ja 0,75 mm tekemät kanavat ylettyvät läpi orvaskeden ja sopivat esim. kollageenin imeytymisen tehostamiseen ja arpeutuneen ihon hoitoon + elimistön oman kollageenisynteesin stimulointiin. Nämä hoidot tehdään useimmiten terveys- ja kauneushoitoloissa.

Neulapituuksilla 0,50 mm ja 0,75 mm syntyy jo hieman syvempiä kanavia = reikiä läpi ihon stratum corneum -kerroksen, jolloin hoitavien aineiden imeytyminen syvempiin ihokerroksiin mahdollistuu yhä tehokkaammin. Näiden neulojen uloin kärki aiheuttaa dermiksessä (verinahassa) mikroskooppisen trauman = pistoksen sen pintaan. Tämä pieni pistos = yhteensä useat tuhannet pienet pistokset hoitoalueella, saavat aikaan sen, että elimistö aloittaa välittömästi paranemisprosessin kyseisellä kudosalueella = alueelle virtaa verta, happea, energiaa ja ravinteita. Tämän paranemisprosessin myötä alueella syntyy tavanomaista huomattavasti runsaammin kollageenia. Kudokset uudistuvat tehokkaasti. Elimistön ulkopuolelta tulevana apuna tarjoavat lisäenergiaa ja ravinteita alueella hoitoaineet, joita toimenpiteen yhteydessä on ihoalueelle imeytynyt.

Kudokset uudistuvat ja vahvistuvat yksinkertaisen Dermaroller-hoitotoimenpiteen ansiosta hämmästyttävän tehokkaasti. Kerrallisen neulauksen vaikutus = ihon uusiutumis- ja uudistumisprosessi kestää pitkään. Beauty Roller = kauneushoitolakäsittelyt tehdään yleensä 2-3 viikon välein. Tällöin ihokudoksille jää riittävästi aikaa uusiutua edellisen käsittelyn jäljiltä. Kotihoito hoitolahoitojen väliaikoina on oleellinen osa kokonaishoitoa: päivittäinen kollageenigeeli (100% Natural Collagen), seerumit, vitamiinit ja korkealuokkaiset kollageenivoiteet tukevat ihon muutosprosesseja tarjoten uudistuvalle iholle sen tarvitsemia ravinteita.

Medical Roller = lääkäreiden valvonnassa tehdyt tai lääkäreiden tekemät 0,75-3,00 mm neuloilla tehdyt hoidot tehdään yleensä noin 6 viikon välein. Kotihoidon määrää vastaava lääkäri.

Muutamien kuukausien jälkeen muuttuu säännöllisesti hoidettu ihoalue kimmoisammaksi, sileämmäksi ja kiinteämmäksi = nuorekkaammaksi. Alueella olevien arpikudosten solurakenne murtuu ja sen sijaan syntyy ”normaalia” uutta ihokudosta. Arvet pehmenevät ja madaltuvat ja niiden aiheuttama kosmeettinen haitta pienenee oleellisesti. Mikroneulaus sopii useimmille arpityypeille, mutta ei ns. keloidiarville, joita neulauksella ei pidä käsitellä. Myöskään luomia ei käsitellä neulauksella.

Dermaroller-hoidon jälkeinen 24 tuntia on vältettävä suorassa auringon valossa oleilua ja huolehdittava ihon puhtaudesta ja vältettävä saunomista ja uimista epäpuhtaissa oloissa. Myös ehostamista kannattaa rajoittaa tai keventää päivän - parin ajan sekä Beauty Roller että Medical Roller käsittelyn jälkeen.

Beauty-rollerin käyttö:
1. Puhdista rolleri irtoroskista ennen hoitoa. Huuhtele se huolellisesti ”tuli”kuumassa vedessä muutaman minuutin ajan. Aseta rolleri puhtaalle alustalle hoitopaikkasi viereen odottamaan sen käyttöä.
2. Puhdista hoidettava ihoalue huolellisesti siihen tarkoitetulla puhdistusmaidolla tai esim. SJ-3 Radiance Foaming Clenser & Exfoliant -puhdistusvaahdolla. Huomioi ihoalueella mahdollisesti olevat, näppylät ja luomet. Kuivaa ihoalue hellävaraisesti puhtaalla kasvopaperilla.
3. Levitä ihoalueelle ennen neulausta käytettävät hoitoaineet. Nämä eivät ole välttämättömiä, mutta edesauttavat tavoitteiden saavuttamista. Sopivia tuotteita:

  • Inventia Collagen Serum, jossa A- ja E-vitamiinit mukana.
  • Revitale Mineral Mist -suihke, luonnontuote, jossa on runsaasti mineraaleja ja hivenaineita.
  • Inventia Natural Collagen Gel = 100% luonnonkollageenigeeli.

4. Ota Rolleri ja tee mikroneulaus koko kasvoille tai sille ihoalueelle, jonka haluat käsitellä:

Koko kasvot:
1. Aloita leuan kärjestä - pitkin leukalinjaa alhaalta ylös ohi korvallisen - silmäkulman tasolle. Käsittele kukin osa-alue samalla painolla, sekä pystysuorilla ”vedoilla” että vaakasuorilla vedoilla. Älä paina rolleria liian rajusti, mutta huolehdi siitä, että neulat painuvat ihoon. Paina instrumenttia tasaisesti koko käsittelyn ajan.
2. Toista sama käsittely samalle ihoalueelle, kasvojen toiselle puolelle.
3. Valitse seuraava kasvojen osa-alue, esim. nasaalijuonteen ja suupielen alue. Käsittele se kasvojen molemmin puolin.
4. Valitse seuraava kasvojen osa-alue, esim. posken kiilamainen käsittelemätön alue, aiemmin käsitellystä leukalinjan alueen ylärajasta silmänympärysihon alueen alarajaan asti.
5. Toista sama käsittely toiselle kasvon puoliskolle.
6. Siirry otsalle. Käsittele ensin alue nenänvarren yläosasta hiusrajaan noin 2 x rollerin leveys alueella. Pysty- ja vaakavedoin. Kevennä instrumenttipainoa rollerin siirtyessä ohuelle kudokselle otsan yläosissa.
7. Käsittele otsa-ohimoalue ensin toisella puolella - sitten toisella puolella kasvoja. Alue rajoittuu hiusrajaan ja alhaalla kulmakarvan kaarteeseen. Silmäkulmassa alue kohtaa sen alueen, jonka olet käsitellyt ensimmäisenä.
8. Viimeistele hoito käsittelemällä ylähuuli ja alahuuli (ei limakalvoja!) ja leuan kärki. Viimeistele myös silmänalusen raja. Mikäli käytettävissäsi on useampia neulapituuksia, voit vaihtaa lyhyempään = 0.20, 0.25 mm neulapituuteen käsitellessäsi herkkää silmänympärysihoa. Mikäli käytät 0.30 tai 0.50 mm neulapituutta - kevennä painoa sormiotteessasi.

Huomaa: Pyri rollaamaan tietty ihoalue aina sekä pysty että vaakasuunnassa. Useampia edestakaisia rollauksia per vetolinja. Jotkut ohjeet suosittelevat 10-15 vetoa per ihoalue, toiset 5-10 vetoa per ihoalue. Hyvä periaate on aloittaa muutamalla vedolla per pystylinja + muutamalla vedolla per vaakalinja ja lisätä vetoja seuraavilla käsittelykerroilla. Näin hoito tehostuu ”pikkuhiljaa” ja hoidettava henkilö tottuu käsittelyyn hoitosarjan edistyessä. (Esimerkiksi 2 krt kuukausi, 3 kuukauden ajan)

Huomaa: Älä käsittele tulehtunutta ihoa, rikkinäistä ihoa, palanutta ihoa, älä hoida sairasta ihoaluetta. Älä käsittele luomia. Älä käsittele keloidiarpia. Älä käsittele silmäluomia. Älä käytä rolleria, jos sinulla on verenvuototauti, äläkä hoida muita verenvuototautisia. Älä jätä rolleria lasten ulottuville, äläkä anna lasten leikkiä sillä. Muista: MT Dermaroller on tarkoitettu vain henkilökohtaiseksi hoitovälineeksi.

Lisätietoja maahantuojalta: Nettex International Oy, www.nettex.fi  medicos@nettex.fi Puh. 040-547 6133. ©JS/Nettex/2010

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy